Home / Eveniment / Porţi deschise la Radio Târgu-Mureş

Porţi deschise la Radio Târgu-Mureş

Distribuie

3_3_22.jpgÎnceput în luna octombrie, proiectul “Zilele Porţilor Deschise la Radio Târgu-Mureş” a reunit numeroase evenimente culturale, găzduite de spaţiul generos al studioului territorial de radio. Punctul final al manifestărilor va fi pe 2 martie, dată care coincide cu ziua Radio Târgu-Mureş.
În cadrul evenimentului şi-au găsit loc expoziţii de coperte de CD-uri (“Imaginea sunetului”), serate de poezie (“Emigrarea din fruct”), ateliere  de pictură  pentru copii susţinut de Radu Florea, seri de muzică şi poezie religioasă, seri de folk şi colinde, multe dintre aceste evenimente fiind transmise în direct la Radio Târgu-Mureş. De asemenea, în cadrul acestui proiect lansare de CD în cadrul Fabricii de poveşti, în colaborare cu Teatrul Ariel, mini festivalul copiilor (“Colindul sfânt şi bun”), mini festivalul copiilor vorbitori de limba germană, “Dimineţi de poveşti””cu Dana Ardelean, “Poveştile oraşului” cu Sorina Bota, “Premiile de excelenţă la RTM” şi “Atelierul  foto” susţinut de Iacob Someşan, au completat frumos Zilele porţilor deschise la Radio Târgu-Mureş. 
Făurar plin de evenimente
Sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18.00, prin proiecţia filmului “Amatorul”, în regia lui Krzysztof Kieślowski, asigurat de Institutul Polonez din Bucureşti, va continua şirul evenimentelor.
“Seria de evenimente nu se opreşte aici. Urmează un atelier de jurnalism  în luna februarie, o întâlnire cu realizatorii emisiunii “Transilvania în direct”, o expoziţie de radiouri de epocă intitulată “ Pe aripile timpului” la finele lunii februarie, precum şi “Parfum de primăvară”, un atelier de mărţişoare. În luna martie, vine rândul “Legendelor  povestite”, un recital voce –pian cu Daniel Csikos şi Ana Maria Galea, iar în 2 martie, o expoziţie de fotografii din toate momentele derulate în cadrul Zilelor Porţilor Deschise la Radio Târgu-Mureş. La toate aceste evenimente au participat foarte mulţi dintre colegii mei ,fiecare a avut câte un moment de organizat şi de realizat. După toate aceste activităţi, începând cu luna martie, vom începe proiectul “RTM 55”, cu numeroase activităţi care se vor derula pe durata unui an de zile. Să sperăm să fim sănătoşi şi să avem sprijinul colegilor să le putem realize”, a declarat Mirela Moldovan, redactor şef la Radio Târgu-Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.