Ce vrei să te faci când vei creşte mare? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Ce vrei să te faci când vei creşte mare?

11_2_14.jpgObişnuita mea întrebare adresată copiilor de la grupa mică de grădiniţă până la cei de gimnaziu, naşte răspunsuri din cele mai interesante. Nu o dată am auzit răspunsul „nu ştiu”, „mă mai gândesc” dar am întâlnit şi cazuri când  pur şi simplu refuzau răspunsul, de teamă că alegând o anumită meserie nu vor mai putea renunţa la ea niciodată. Fiecare generaţie de copii are un alt idol, un alt model de urmat, astfel că Barbie, Hanna Montana, Spiderman sau Batman rămân uşor eclipsaţi de modele mai pământeşti, oameni în carne şi oase. Azi, vă invit să citiţi părerile unor copii de clasă primară despre meseria aleasă.

Eu vreau să mă fac şi chirurg şi ginecolog. Că aşa vreau eu. Nu mi-e frică de sânge! Eu vreau să mă fac medic ca să salvez oamenii. Vreau să vindec bolnavii.
Cristian
Eu când voi creşte mare vreau să mă fac ziarist. Poate că mă fac. E greu să fii ziarist. Ştiu că tati lucrează al ziar. Nu ştiu la care, dar lucrează.
Edi
Eu când cresc mai mare o să mă fac dealer de Suzuki. Ce face dealerul? Vinde Suzuki. Eu ştiu cum se face. Dealer mă fac aşa ca tati. Îmi place şi cu Loganul, dar e mai bine să fiu dealer Suzuki.
Andrei
Eu mă fac geniu în calculatoare. Eu când voi fi mare voi fi geniu în calculatoare. Pentru că îmi plac calculatoarele. Am calculator acasă şi ştiu să tastez.
Andor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE