Home / Editorial / Misiva primarului, isteria şi alienaţii votanţi

Misiva primarului, isteria şi alienaţii votanţi

alex_poza_noua_fc3772.jpgAm primit ieri un comunicat incredibil prin conţinutul său, din partea biroului de presă al Primăriei Târgu-Mureş. Nu pentru publicare ci doar aşa, „pentru ştiinţa redactorilor.”
Citez:
„Având în vedere circul perpetuu şi isteria cronică promovate cu un zel demn de cauze mai nobile, le recomand cetăţenilor un exerciţiu de relaxare şi… detoxifiere: dacă pe vremea lui Ceauşescu te puteai uita la televizor două ore, zilnic, pentru a te pune la punct cu marile realizări ale iepocii, îi îndemn pe târgumureşeni ca, exact timp de două ore zilnic – de preferat cele de maximă audienţă, dar şi de maximă tembelizare – să iasă în natură, să se plimbe, ori să citească o carte. Este nu numai un mod de viaţă sănătos, ci şi un mod de a se opune, cu propriile mijloace, manipulării, isteriei, intoxicării, alienării şi depersonalizării promovate de maşinăria propagandistică, duduind – de dragul rating-ului – la turaţie maximă”, a conchis edilul şef Dorin Florea.”
Cu alte cuvinte, după ce în urmă cu câteva zile am văzut cum mii de români au fost făcuţi „viermi”, distinsul nostru primar ne face, la grămadă, isterici şi alienaţi manipulaţi de „maşinăria propagandistică”.
Fără nicio supărare, dar îl întreb public pe domnul primar, ale cărui ieşiri le ştie orice jurnalist care merge pe la conferinţele de presă de la Primărie – de unde şi până unde îşi permite să facă asemenea afirmaţii, în condiţiile în care şi domnia sa participă din plin – şi se pare că îi chiar place – la „tembelizarea” pe care o înfierează. „Tembelizare” care dealtfel i-a adus voturi cu nemiluita din partea „istericilor” şi „alienaţilor” care l-au propulsat primar de reşedinţă de judeţ…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Strategii si jocuri liberale. Theodora sau Ervin

O interesantă seară de marți așteptând meciul Simonei de la Melbourne de la 2 dimineața… …