“Rotary Club Teka” vă aşteaptă la bal! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

“Rotary Club Teka” vă aşteaptă la bal!

4-4_02.jpgClubul “Rotary Teka” şi-a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, principalele proiecte ale clubului, oferind informaţii şi despre “Balul Rotary” ce va avea loc în oraşul nostru, pe 11 februarie 2012. “Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru orga bisericii reformate din comuna Chibed, judeţul Mureş, orgă construită  în 1847 de către renumitul meşter Bodor Peter, personalitate marcantă pentru Târgu-Mureş. Instrumentul este în funcţiune şi în zilele noastre, dar necesită o restaurare urgentă şi Clubul Rotary Teka îşi asumă această misiune”, a declarat Jeszenszky Attila – preşedintele Clubului „Rotary Teka”.
În anii precedenţi instituţii şi organizaţii importante precum Teatrul Naţional, Biblioteca Teleki, Fundaţia Rhema, etc. au beneficiat de donaţii importante din încasările balului. “Şi pentru că în decursul anilor “Balul Rotary” a devenit un important reper în şirul evenimentelor caritabile care se organizează în mod regulat în oraşul nostru, un alt proiect este achiziţionarea unui pian profesionist pentru Liceul de Artă din Târgu-Mureş”, a adăugat Bakos Levente, vicepreşedinte la „Rotary Teka”.
Aflat la a şaptea ediţie, evenimentul din acest an începe cu un concert extraordinar al pianistului de talie mondială, Gergely Boganyi, iar balul propriu-zis va avea loc la restaurantul hotelului Grand. Biletul costă 20 lei şi se poate procura de la casieria Palatului Culturii. Programul balului va fi completat şi de o licitaţie pentru lucrări de artă, iar partea de divertisment va fi marcată de o tombolă la care premiul cel mare va fi un scuter.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE