Home / Cultură / Semne bune pentru Filarmonică, graţie bugetului

Semne bune pentru Filarmonică, graţie bugetului

Distribuie

4-2_69.jpgAprobarea bugetului Consiliului Judeţean pentru anul 2012, a reprezentat un motiv de satisfacţie în special pentru Filarmonica de Stat Târgu-Mureş, bugetul de cheltuieli prevăzut instituţiei fiind de 5.410.000 lei, în creştere faţă de cel de anul trecut, când valorea acestuia a fost de 3.817.000 lei.
Motiv de bucurie atât pentru directorul instituţiei, cât şi pentru melomanii târgumureşeni, bugetul aprobat fiind în măsură să asigure derularea în bune condiţii a activităţii pentru acest an. “Probabil să mai fie ceva ajustări, dar ceea ce mă interesează este faptul că într-adevăr instituţia poate să funcţioneze în acest moment, şi acest lucru cred că este cel mai important, restul sunt detalii care pot suporta amânări. Eu şi tot personalul suntem recunoscători Consiliului Judeţean, pentru că şi în acest an, ca şi anul trecut salariile au fost asigurate, şi sper să fie aşa şi în acest an. În rest să fim sănătoşi, ca să putem aduce lucruri frumoase publicului târgumureşean”, a declarat Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat Târgu-Mureş.
“Dorim să avem o stabilitate”
Bugetul aprobat oferă o stabilitate Filarmonicii, atât financiară câr şi în ce priveşte activitatea artistică, graţiei bunei colaborari cu Consiliul Judeţean, care, potrivit directorului Filarmonicii, a fost mereu deschis nevoilor instituţiei, buna colaborare asigurând cadrul propice derulării actului artistic în cele mai bune condiţii în cadrul Filarmonicii. “Noi înţelegem foarte bine realitatea economică, şi situaţia prezentă, şi încercăm să facem în aşa fel încât şi publicul să aibă aceleaşi bucurii ca şi până acum, iar noi să ne putem desfăşura activitatea conform strategiei pe care o facem, şi toată lumea să fie mulţumită. Dorim să avem o stabilitate în instituţie în continuare, care îţi oferă o altă stare de muncă, mult mai plăcută, plus colaborarea cu Consiliul Judeţean care a fost şi este una excelentă. Nemulţumiri şi insuficienţe vor fi întotdeauna, dar important este să le depăşim, să trecem peste ele, să găsim acele resurse pentru a ne putea desfăşura activitatea în cele mai bune condiţiuni”, a precizat Vasile Cazan.

 

De asemenea, verificati

Conferință de presă pe tema acțiunilor premergătoare evenimentului cultural al anului: Concertul Filarmonicii de Stat Târgu Mureș la Viena

Distribuie Un epocal eveniment cultural se anunță în toamna acestui an, este vorba despre concertul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.