Start reuşit în amicale pentru FCM Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Start reuşit în amicale pentru FCM

12_d376f1.jpgDivizionara A de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş a câştigat primul meci amical din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează în această perioadă în Antalya, 2-0 cu Metalist Kharkov, echipă aflată pe locul 3 în prima ligă din Ucraina. Golurile au fost înscrise de Cordoş, în minutul 70 şi Subotic, în minutul 72. Formaţia ucraineană a câştigat detaşat grupa Europa League, cu 14 puncte, înaintea olandezilor de la AZ Alkmaar, a austriecilor de la Austria Viena, ambele cu câte 8 puncte şi suedezilor de la Malmö FF. În şaisprezecimile competiţiei vor întâlni o altă echipă din Austria, FC Salzburg.
Ambele goluri ale formaţiei mureşene s-au înscris în repriza secundă, la interval de două minute. Scorul a fost deschis de Andrei Cordoş, care a reluat în plasă de la marginea careului mic centrarea lui Subotic, din lovitură liberă. După numai două minute, pe un contraatac, Celsinho îi pasează excelent lui Subotic, printre fundaşii de la Metalist, acesta a pătruns în suprafaţa de pedeapsă şi a înscris cu un şut la colţul lung. Golul înscris de Danijel Subotic a fost reuşit de acesta în care a împlinit 23 de ani. În minutul 67, un jucător al echipei ucrainene a fost eliminat după ce a ripostat în urma unei intrări a lui Nicu, dar a fost înlocuit de către un coechipier. Tehnicianul Marius Lăcătuş a început jocul cu următoarea formulă: Albuţ – D. Matei, Cordoş, Ghionea, Topic, Firţulescu, Ilyes, Pădureţu, Astafei, Fl. Dan, Subotic. La revenirea de la vestiare, au intrat Caparco, Nicu, Iencsi, Szilagyi, Vagner şi Celsinho. Dintre cei care au început partida au fost păstraţi în teren Cordăş, Ilyes, Pădureţu, Astafei şi Subotic. După un sfert de oră, ultimul sosit, Kiriţă a luat locul lui Pădureţu, iar în ultimul sfert, Mircea Pop l-a înlocuit pe Ilyes şi Răzvan Stoica pe Subotic. Cei care au evoluat pe întreaga durată a partidei au fost Cordoş şi Astafei, care este refăcut complet.
Conform programului, următoarea partidă a mureşenilor va avea loc sâmbătă, 4 februarie, când vor întâlni pe Inter Baku (locul 2 în prima ligă din Azerbaidjan) sau FC Minsk (locul 9 în prima ligă din Belarus). Pentru acest joc, Marius Lăcătuş îi va avea în lot şi pe Claudiu Bumba, Sergiu Buş şi Costinel Gugu, care revin de la loturile reprezentative.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE