Ultimii paşi pentru reabilitarea drumului din Miercurea Nirajului Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Ultimii paşi pentru reabilitarea drumului din Miercurea Nirajului

3-2_a5188a.jpgLocuitorii oraşului Miercurea Nirajului, dar şi şoferii care tranzitează acest oraş se vor putea bucura din a doua parte a acestui an de un drum practicabil, reabilitat.
Primăria oraşului Miercurea Nirajului a publicat pe site-ul licitatiepublică.ro anunţul de participare la licitaţia pentru Modernizare drum judeţean DJ 135 şi DJ 135 A în Miercurea Nirajului. În prezent, acesta arată deplorabil şi este aproape impracticabil cu maşina.” Este vorba de drumul din interiorul oraşului Miercurea Nirajului, continuarea drumului 135 şi 135 A, ceea ce aparţine de oraş. Pentru că după cum se ştie oraşele au în administraţie drumul judeţean. Noi am stricat drumul acum trei ani pentru introducerea apei potabile şi canalizării. În  noiembrie s-au terminat lucrările şi după aceea am pornit procedura pentru achiziţia publică pentru modernizarea drumului”, a declarat Toth Sandor, viceprimarul oraşului Miercurea Nirajului.
În total este vorba de reabilitarea a 6,5 km de drum, care vor trebui să fie realizaţi în termen de şase luni de la semnarea contractului cu firma câştigătoare, iar investiţia se ridică la suma de peste  9 milioane lei, plătibilă în 48 de luni. Investiţia va fi realizată din bugetul local. Anunţul a fost postat pe SEAP în data de 1 februarie, iar termenul limită de depunere a anunţurilor de participare a firmelor este data de 16 februarie.
„O să vedem ofertele şi în funcţie de posibilităţile finnaciare, sigur că o să dorim să facem totul cât mai bine, vom vorbi şi de indicatoare, dar accentul va fi pus să fie drumul cât mai practicabil. Acum există indicatoare, probabil că se vor schimba. Aşteptăm să vedem cum decurge licitaţia pentru ca în primăvară sau vară să înceapă lucrările”, a mai spus Toth Sandor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE