Bucate alese la “Balul însuraţilor“ Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

Bucate alese la “Balul însuraţilor“

5_ecfb79.jpgLa “Balul însuraţilor”, pe lângă muzica şi dansul popular nu puteau lipsi bucatele alese oferite de gazde tuturor participanţilor. Pe lângă buna dispoziţie, tradiţionalul costum popular românesc, mâncărurile tradiţionale au completat oferta generoasă a ediţiei din acest an a evenimentului. Mesenii s-au putut delecta încă de la început cu un aperitiv demn de bucătăria românmească, completat de lichoarea lui Bachus, vinul nelispind de la mesele participanţilor la bal. După o porţie zdravănă de cântec şi joc, a urmat tradiţionala ciorbă ardelenească,  apoi după alte reprize de joc şi voie bună  friptura de pui şi porc.
Cum distracţia s-a întins către dimineaţă, gazdele balului nu i-au lăsat pe participanţii la bal să stea cu stomacul gol, după ora 23.00 fiind deschis bufetul cu mâncăruri tradiţionale.
Şi ispita bucatelor alese nu s-a lăsat aşteptată, participanţii putând alege dintr-un meniu bogat din care nu au lipsit sarmalele, găluştele cu păsat, cârnaţii de casă, ceafa afumată, toba, tocâniţa de miel, de viţel, iahnia de fasole, jumerile, salata de beuaf, pastele făinoase, cartofii cu ceapă. Ca ghiftuiala să fie maximă, din oferta bufetului nu au lipsit smântâna, măslinele, hreanul, ceapa roşie, porumbul fiert, scoruşele, fructele, chiar şi tradiţionalul lapte de pasăre, care a făcut deliciul celor prezenţi.
Programul artistic al balului a fost unul la înălţime, meritul revenindu-le atât artiştilor invitaţi, precum şi participanţilor la bal, care parcă nu mai oboseau de atâta dans. La înălţime au fost şi bucatele puse cu generozitate de gazde pe masa fiecăruia. Mâncăruri alese, tradiţionale şi de casă am spune noi, dacă ne gândim că ele provin chiar din bucătăria proprie a firmelor Gliga.
La aşa distracţie, aşa  bucate, care au satisfăcut cu vârf şi îndesat poftele mesenilor la “Balul însuraţilor.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE