Un altfel de dragoste cu “Ţapinarii”! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Un altfel de dragoste cu “Ţapinarii”!

Tapinarii.JPGZilele acestea dragostea pluteşte în aer, inimioarele, floricelele şi certificatele de căsătorie false sunt la mare căutare între tinerii dornici să-şi serbeze amorul cu ocazia „tradiţionalului” Valentine`s Day.
În stilul în care deja ne-au obişnuit, cei doi componenţi ai trupei “Ţapinarii”, Adrian Tănase şi Cosmin Covei, au pornit şi anul acesta în mini-turneul „Anti Valentine`s Day”, iar marţi, 7 februarie, vor poposi la Târgu-Mureş, în Jazz & Blues Club.
“Ţapinarii” au un fel aparte de a „sărbători” acest eveniment, mult mai realist, uneori chiar dureros pentru cei mai sensibili. Este cât se poate de clar că nu oricine îi poate asculta pe cei doi “Ţapinari”, muzica lor este una stridentă, iar mesajul poate deranja dacă nu porneşti de acasă într-o stare potrivită, cu multă deschidere şi fără prejudecăţi.
La întrebarea „De ce Anti Valentine`s Day?”, Cosmin Covei ne-a declarat: „Nu avem ceva cu sărbătoarea în sine, e o alternativă la concertele tradiţionale. Avem un alt fel de a cânta despre dragoste”. Unii consideră acest stil ca fiind unul misogin, alţii însă îl văd ca pe unul realist şi amuzant, totodată.”
În speranţa că v-am stârnit interesul, sunteţi aşteptaţi în Jazz & Blues Club să petreceţi o seară de Anti Valentine`s Day (împreună cu persoana iubită sau nu) alături de cei de la “Ţapinarii”, concert care va începe la ora 20.00 plus-minus câteva minute, iar accesul se va face pe bază de bilet de intrare în valoare de 15 lei, respectiv 10 lei cu Studcard.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE