„Săptămâna Căsătoriei” – în premieră la Târgu-Mureş Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

„Săptămâna Căsătoriei” – în premieră la Târgu-Mureş

4-2_73.jpgIniţiat în Marea Britanie în anul 1997, proiectul „Săptămâna Căsătoriei” în România este la cea de-a doua ediţie. Proiectul, ce reuneşte ONG-uri, instituţii publice, biserici şi persoane fizice, este în premieră la Târgu Mureş. „Fundaţia Mater alături de partenerii săi doreşte ca prin acest proiect să contribuie la consolidarea instituţiei căsătoriei. În perioada 9-11 februarie putem fi găsiţi în Promenada Mall (în proximitatea spaţiului de joacă pentru copii şi Cinema City) între orele 10-21. Aici vom avea amenajat un stand, care va cuprinde cupoane de reducere la restaurante, florării, studio foto şi tipografii. Prin acestea îi încurajăm pe vizitatorii standului nostru să investească în căsnicia lor prin gesturi mici, dar care aduc mari beneficii cuplului”; declară Jancsi triff, responsabil al departamentului pentru Tineret al fundaţiei Mater.
Evenimentul oferă participanţilor căsătoriţi, cât şi celor care vor avea nunta anul acesta o tombolă cu multe premii. Vizitatorii vor putea semna un angajament în „Carta Căsătoriei”, care va fi oferită în mod simbolic Primăriei municipiului Târgu-Mureş, a mai adăugat Jancsi Triff.
Fundaţia Mater a fost înfiinţată în anul 2004. Din anul 2008 şi-a extins şi concentrat, continuu, activitatea în sfera serviciilor educative având ca public ţintă elevii din şcolile generale şi liceele din judeţul Mureş. Simultan şi-a dezvoltat serviciile şi în domeniul consilierii psihologice. Din anul 2010 se implică în comunitate prin campanii de informare, conştientizare şi  responsabilizare publică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE