Se strâng ajutoare pentru sinistraţi Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 53 Vizualizări

Se strâng ajutoare pentru sinistraţi

1-burta_ecd823.jpgCâteva tone de alimente neperisabile destinate sinistraţilor din zonele calamitate au fost centralizate deja la Garnizoana Târgu-Mureş.
La fel ca în multe judeţe ale ţării şi în judeţul Mureş a început campania de strângere de ajutoare pentru familiile sinistrate din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa şi Brăila.
Prefectura Mureş împreună cu Garnizoana Târgu-Mureş au început de ieri organizarea unei colecte de ajutoare ce constă în alimente neperisabile. „Avem deja undeva la 6-7 tone de alimente strânse în primele ore ale campaniei. Ele sunt centralizate de noi după care vom organiza un transport în zonele sinistrate”, a declarat locotenent-colonel Dorel Danciu, purtătorul de cuvânt al Garnizoanei Târgu Mureş.
Primele ajutoare au venit din partea SC Darina şi Asociaţiei Crescătorilor de Bovine Filiala Mureş, a cărei membri au adunat suma de 25.000 lei, din care au achiziţionat alimente, precum şi câteva persoane care au auzit de campanie. Ajutoarele vor fi transportate ulterior cu camioane ale armatei sau cu un avion militar în funcţie de cantitatea de alimente adunate. „Le grupăm pe cantităţi mai mari. În cazul nostru avem pregătită varianta expedierii cu aeronave militare, primele transporturi vor pleca către sinistraţi, cu camioane militare şi vor fi duse către aeroportul Câmpia Turzii”, a precizat Danciu.
Autorităţile fac apel către populaţia judeţului Mureş să vină în ajutorul sinistraţilor, donaţiile putând fi aduse la punctul de colectare de la Cercul Militar de pe str. Revoluţiei nr. 5-7, fostul sediu ASA Târgu Mureş, vis a vis de Poştă, zilnic între orele 9.00 şi 20.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE