Cei mai buni elevi se întrec la istorie, la “Papiu” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Cei mai buni elevi se întrec la istorie, la “Papiu”

10-2_53.jpgÎn data de 23 februarie, va avea loc etapa judeţeană a concursului “Istorie şi societate în dimensiune virtuală”, găzduită la Colegiul Naţional “Al. Papiu Ilarian” din Târgu-Mureş. Cu acestă ocazie, am stat de vorbă cu Gabriel Grozav, inspector şcolar pentru istorie şi discipline socio-umane.
Reporter: Spuneţi-ne câteva cuvinte despre concurs…
Gabriel Grozav:
Este un concurs interesant, care stimulează mult creativitatea şi ideea de a îmbina IT-ul cu cercetarea ştiinţifică. În cadrul concursului, nu vor fi simple prezentări în Power Point, ci vor fi chiar lucruri de programare pe calculator, respectiv pagina web şi soft educaţional.
Rep: Câţi elevi vor merge în etapa următoare?
G.G.:
Se vor pune în evidenţă calităţile de operare pe calculator dar şi informaţia istorică, dat fiind faptul că este un concurs pentru istorie şi ştiinţe socio-umane. Este faza judeţeană şi se vor califica la faza naţională doi elevi din Târgu-Mureş.
Rep: Aveţi un mesaj pentru participanţi?
G.G.:
În primul rând, le transmit elevilor să se înscrie la concurs, căci mai au câteva zile pentru asta şi sper să aibă lucrări cât mai interesante, să putem să ne prezentăm la faza naţională cu lucrări foarte bune. Sper să venim şi cu premii, pentru că am avut în fiecare an participări interesante la faza naţională şi sunt convins că şi în acest an vom participa cu lucrări bune.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE