Deszăpeziri pe străzi lăturalnice din initiative Konick Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Deszăpeziri pe străzi lăturalnice din initiative Konick

10-1_58.jpgMormanele de zăpada din zona cartierului Tudor  din Târgu-Mureş au fost “deranjate” ieri de către angajaţii grupului de firme Konick, care au participat la o acţiune de deszăpezire, care a cuprins străzile Muncii, Cutezanţei, Pandurilor.
Directorul grupului de firme Konick, Nicolae Iosipescu, şi-a argumentat gestul de a-şi scoate angajaţii la acţiunea de deszăpezire, prin ajutorul oamenilor  în condiţiile în care autorităţile nu fac mai nimic pentru străzile încărcate tot mai tare de nămeţi. “Ajutăm cetăţenii din Târgu-Mureş prin curăţenia oraşului, prin deszăpezirea străzilor lăturalnice, deoarece autorităţile locale sfidează cetăţeanul neasigurându-le nici măcar minimul de confort pentru a circula prin municipiu. La acţiunea de deszăpezire au participat salariaţii celor două firme, în jur de 30 de persoane. Străzile vizate pentru acţiunea de deszăpezire au fost Lalelelor, Muncii, Cutezanţei, Pandurilor şi la cererea Prefecturii strada Gloriei”, a precizat Nicolae Iosipescu.
În loc de oficialităţi a venit Garda
La acţiunea de deszăpezire au fost aşteptate şi oficialităţile oraşului şi judeţului, care, cel puţin până la orele amiezii nu şi-au făcut aparţia. Au venit în schimb cei de la Garda Financiară care au luat la control actele grupului de fime Konick. „Vreau să spun doar că drept „mulţumire”, fiindcă luna trecută, în data de 25 ianuarie am manifestat în centrul oraşului şi am cerut demisia primarului şi a dictaturii portocalii, suntem vizitaţi de către Garda Financiară. La acţiunea de protest am cerut condiţii mai bune, protecţie socială, locuri de muncă, comisia de la Garda Financiară din păcate încearcă să-şi depăşească atribuţiile de serviciu solicitând şi contractele de muncă ale salariaţilor, cu toate că am fost verificaţi şi de către ITM”, a explicat Nicolae Iosipescu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE