Sute de tineri în aşteptarea unei locuinţe ANL la Târgu-Mureş Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Sute de tineri în aşteptarea unei locuinţe ANL la Târgu-Mureş

1-burta_dad2b0.jpgPeste 500 de tineri s-au înscris pe listele Primăriei Târgu-Mureş pentru a primi o locuinţă de tip ANL în anul 2012.
Documentaţia aferentă înscrierii pe lista solicitanţilor de locuinţe pentru tineri se face în fiecare an în perioada 15 septembrie-15 octombrie, iar pentru anul 2012 s-au înregistrat un număr de  568 de solicitări. „Criteriile Cadru, precum şi criteriile de ierarhizare stabilite prin punctaj în vederea  stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri,  destinate închirierii  sunt stabilite în anexa nr. 11 din HG nr. 962/2001 privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe”, a precizat Bako Attila directorul Direcţiei Activităţi Social Culturale şi Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Mureş.
În data de 16 ianuarie s-au afişat listele provizorii, perioada de contestaţie fiind de şapte zile de la afişarea listei provizorii.  „Astfel, s-au înregistrat un număr de patru contestaţii care au fost analizate în cadrul şedinţei  Comisiei  de locuinţe din data de 02.02.2012, comisia fiind de acord cu soluţiile propuse”, a adăugat Bako Attila.
Lista de priorităţi privind aprobarea ordinii de  prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea acestora pentru tineri în vederea închirierii se stabileşte anual prin proiect de hotărâre de Consiliu Local. Consilierii locali vor vota această listă în şedinţa din ultima joi a lunii februarie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE