Share

Home / Social / Dorin Florea vrea Felsziget-ul la Târgu Mureș

Dorin Florea vrea Felsziget-ul la Târgu Mureș

Festivalul Felsziget, ”o reuniune a tinerilor din Transilvania și nu numai” nu trebuie să se mute de la Târgu Mureș, a declarat Dorin Florea, primarul municipiului Târgu Mureș. Edilul local a precizat că autoritatea locală va oferi, gratuit, terenul municipalității pentru ca acest festival să se desfășoare în continuare la Târgu-Mureș.

”Nu sunt de acord să fie mutat (n.r.- Festivalul Peninsula) pentru că Târgu Mureșul de 10 ani sau de 12 ani este partener al Felsziget-ului și locația care am prevăzut-o pentru anul acesta, și anume parcul municipal, să sperăm că ne vor ceda acel teren de 14 ha, va fi o locație care va da pentru foarte mult timp de acum încolo grandoarea acestui festival. Probabil că și primarul Clujului a făcut această propunere ca un dar de sărbători, probabil că după Bobotează lucrurile se vor reașeza”, a declarat Dorin Florea.

Edilul din Târgu-Mureș a afirmat că, în situația în care festivalul s-ar muta cei care vor avea de pierdut sunt tinerii mureșeni, motiv pentru care îi îndeamnă ”să apere festivalul”. ”În primul rând toată lumea când spune Felsziget se gândește automat la ceea ce s-a gândit acest festival să fie, o reuniune a tinerilor din Transilvania și nu numai. Modul în care acest festival vine să apropie tinerii într-un oraș multicultural unde românii cu maghiarii pot demosntra armonia și buna dispoziție,  pentru noi acest lucru ne onora. Cei care vor avea, probabil, de pierdut sunt tinerii, sper că tinerii din Târgu Mureș știu să-și apere festivalul”, a mai spus Florea, sugerând că deocamdată cu siguranță, mutarea festivalului la Cluj Napoca este ”doar o declarație a domnului Boc”, lucru ce nu îl îngrijorează prea tare, însă va încerca, în continuare, să ia legătura cu organizatorii festivalului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Informaţii utile despre înregistrarea naşterii

În vederea aplicării în mod unitar a dispoziţiilor legale în materie de stare civilă, Direcţia …

Share
Share