Legitimații de călătorie gratuite pentru pensionarii din Târgu-Mureş Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 1685 Vizualizări

Legitimații de călătorie gratuite pentru pensionarii din Târgu-Mureş

Asocierea SC Transport Local SA – SC Siletina Impex SRL aduce la cunoştinţa pensionarilor din Târgu-Mureş cu vârsta peste 55 de ani că legitimaţiile de călătorie gratuite eliberate în anul 2012 sunt valabile până în data de 13 ianuarie 2013.

Acte necesare

Potrivit unui comunicat de presă remis de Comitetul de Direcţie al Asocierii, eliberarea noilor legitimaţii începe de luni, 14 ianuarie 2013. „Târgumureşenii peste 55 de ani care solicită eliberarea legitimaţiei gratuite de călătorie trebuie să prezinte următoarele acte: cuponul de pensie din luna decembrie 2012 sau cuponul din ianuarie 2013 în copie şi original, buletinul sau cartea de identitate în copie şi original, o poză recentă, tip buletin, de ¾ centimetri, pentru persoanele care solicită prima dată acest tip de legitimaţie de călătorie, 5 lei contravaloarea imprimatului”, se arată în comunicat.

Unde se eliberează legitimațiile?

Legitimaţile de călătorie se eliberează în următoarele locaţii: SC Transport Local SA – SC Siletina Impex SRL (strada Bega nr. 2), Asociaţiile de Locatari nr. 8 şi nr. 280 (strada 22 Decembrie nr. 43 A), chioşcul din staţia Piaţa Teatrului şi chioşcul vechi al Asocierii din centru, chioşcul din cartierul Tudor Vladimirescu, chioşcul din cartierul 1848, chioşcul Asocierii de la Spitalul Judeţean, chioşcul din Panov şi chioşcul de la Complexul „Europa” (Auchan).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE