Share

Home / Cultură / Naţionalul pregăteşte „Şcoala nevestelor”

Naţionalul pregăteşte „Şcoala nevestelor”

Fotografii realizate la prima lectură pentru spectacolul ŞCOALA NEVESTELOR de Moliere, regia CRISTI JUNCU (sursa foto: pagina de facebook a Teatrului Naţional Târgu Mureş, Compania “Liviu Rebreanu”)

După „Efectul Genovese” şi „Amurgul Burghez”, premierele primei părţi a stagiunii 2012-2013 la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, în 19 decembrie va avea loc premiera spectacolului „Poveste irlandeză”, regia Oana Leahu, iar în luna martie este programată a patra premieră a stagiunii, spectacolul „Şcoala nevestelor”, în regia lui Cristi Juncu. Acesta este cunoscut publicului mureşean datorită spectacolelor montate pe texte contemporane la Teatru 74, cum ar fi „Hoţii”, „Eden” sau „Vestul singuratic”. De această dată Juncu va pune în scenă un text clasic, „Şcoala nevestelor” de Molière, prima reprezentaţie va avea loc în 1 martie 2013, în Sala mare, spectacolul aducându-i din nou în aceeaşi distribuţie, după „Cloaca”, pe Nicu Mihoc şi pe Dan Rădulescu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Centenarul Marii Uniri sărbătorit la Dătășeni

În data de 15 septembrie, la Dătășeni, comuna Cuci, a avut loc un spectacol dedicat …

Share
Share