UMF Târgu-Mureş face angajări Invatamant
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 269 Vizualizări

UMF Târgu-Mureş face angajări

Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş a scos la concurs un număr de 37 de posturi vacante, pe perioadă nedeterminată.  Este vorba de patru posturi de conferenţiar pentru Facultatea de Medicină, trei la limba română şi unul la limba maghiară, 20 de posturi de şef de lucrări la Facultatea de Medicină, 14 la limba română şi şase la limba maghiară, patru şefi de lucrări la Facultatea de Medicină Dentară, unul la limba română şi trei la limba maghiară şi trei posturi de şefi de lucrări la Facultatea de Farmacie. De asemenea, se mai scot la concurs şase posturi de asistenţi la Facultatea de Medicină.

 

Înscrieri până în 20 februarie

 

În Monitorul Oficial partea a III-a nr. 454 din 21 decembrie 2012 a fost publicat calendarul de desfăşurare a concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante pe perioadă nedeterminată. Astfel, înscrierile au loc în perioada 21 decembrie 2012 – 20 februarie 2013, urmând ca în intervalul 21 februarie – 6 martie să aibă loc evaluarea dosarelor candidaţilor, între 7 şi 27 martie se va desfăşura concursul, urmând ca în perioada 28 martie – 3 aprilie să aibă loc validarea concursurilor. „Încadrarea candidaţilor admişi se va face cu data începerii anului universitar 2013 – 2014”, a precizat prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu-Mureş.

 

Înscrieri pentru asistenţi universitari, 7-21 ianuarie

 

De asemenea, cei interesaţi îşi pot depune dosarele pentru ocuparea posturilor didactice vacante de asistent universitar pe perioadă determinată, înscrierile având loc în perioada 7-21 ianuarie, evaluarea dosarelor candidaţilor şi desfăşurarea concursurilor va avea loc între 22 ianuarie şi 3 februarie, iar validarea concursurilor în intervalul 4-8 februarie. „Încadrarea candidaţilor admişi se va face începând cu data de 18 02 2013. Candidaţii admişi vor încheia contract de muncă pe perioadă determinată, pe perioada semestrului II al anului universitar 2012/2013, cu posibilitatea prelungirii acestuia în condiţiile reglementărilor legale în vigoare şi a regulamentelor interne ale Universităţii”, a adăugat rectorul UMF Târgu-Mureş. Condiţiile de înscriere şi alte detalii pot fi consultate pe site-ul www.umftgm.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE