Volei-CSU Medicina se întăreşte pentru retur CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 115 Vizualizări

Volei-CSU Medicina se întăreşte pentru retur

La sfârşitul acestei săptămâni se reia Divizia A la volei. Echipa feminină CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş va evolua sâmbătă, de la orele 18.30 la Lugoj, în compania formaţiei locale CSM. Echipa şi-a reluat pregătirile imediat după sărbătorile de iarnă, sub îndrumarea antrenorului Atanas Petrov, revenit la Târgu-Mureş, după ce contractul cu Milorad Kijac a fost reziliat. Petrov este şi selecţionerul naţionalei de volei feminin a României şi a mai pregătit în România pe Dinamo Romprest Bucureşti, CSM Sibiu, CSU Medicina şi CSM Bucureşti.

Modificări în lot

În lotul pregătit de acesta au survenit câteva modificări notabile. La capitolul plecări se află doar Anca Paşca, a cărui contract a fost reziliat de comun acord între cele două părţi. Echipei i s-au alăturat însă două jucătoare care au activat la echipe de top ale campionatului. Este vorba despre centrul de 26 de ani, Georgiana Faleş, venită de la lidera campionatului Ştiinţa Bacău, singura echipă neînvinsă şi Ioana Nemţanu. A doua evoluează pe postul de secund, are 23 de ani şi a fost componentă a echipei campioane, Tomis Constanţa. Născută la Ploieşti, Nemţanu a jucat însă încă de la vârsta junioratului în Germania, fiind selecţionată în reprezentativa acestei ţări, obţinând mai multe titluri şi Cupe ale Germaniei cu echipele TV Fishbek Hamburg şi Rote Raben Vilsbiburg. A făcut parte din lotul României pentru Liga Europeană în 2011, când era revenită în ţară, la Tomis Constanţa şi a activat ultima dată în campionatul Italiei, unde a suferit o accidentare.

Pregătire susţinută

Programul de pregătire se desfăşoară într-un ritm susţinut, cu două antrenamente zilnice, urmând ca vineri echipa să facă deplasarea spre Lugoj, pentru partida din prima etapă, în care mureşencele pornesc favorite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE