Wizz Air, partenerul nr. 1 al Aeroportului “Transilvania” Business
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 91 Vizualizări

Wizz Air, partenerul nr. 1 al Aeroportului “Transilvania”

Companiile aeriene care au operat zboruri de la Aeroportul Internațional “Transilvania” Târgu-Mureș în 2012 au fost Wizz Air, Tarom, Malev, Air Arabia și Wideroe, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, Peti Andrei, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului.

Peste 270.000 de pasageri în 2012

Potrivit acestuia, majoritatea zborurilor au fost efectuate de către operatorul aerian Wizz Air, care a desfășurat curse aeriene către opt destinații europene și anume Budapesta (Ungaria), Dortmund (Germania), Roma și Milano (Italia), Londra (Marea Britanie), Paris (Franța), Madrid și Barcelona (Spania). „Prin aceste zboruri operatorul aerian Wizz Air a asigurat în 2012 transportul a peste 270.000 de pasageri de la Aeroportul din Târgu-Mureș și a deservit alți 4.490 de pasageri în cadrul curselor divertate către Târgu-Mureș de la alte aeroporturi, Cluj-Napoca, Timișoara”, a precizat Peti Andrei.

Alte companii, în top

Conform documentului citat, operatorul aerian Tarom a efectuat în cursul anului 2012 zboruri interne cu destinația Târgu-Mureș – Otopeni și retur cu o frecvență de trei zboruri săptămânale. De asemenea, începând cu data de 12 mai 2012 și până în data de 29 septembrie 2012 operatorul aerian Wideroe a efectuat în fiecare zi de sâmbătă de la Târgu-Mureș curse charter cu destinația Copenhaga (Danemarca) iar în sezonul estival, 20 iunie – 10 octombrie 2012, compania aeriană Air Arabia a efectuat curse charter săptămânale în fiecare zi de miercuri cu destinația Hurghada (Egipt).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE