Home / Invatamant / 22 de copii la Centrul “Eureka” din Târgu-Mureş

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

22 de copii la Centrul “Eureka” din Târgu-Mureş

Centrul de limbi străine “Eureka” din municipiul Târgu-Mureş a fost înfiinţat în urmă cu doi ani iar micii cursanţi au vârste cuprinse între patru şi cinci ani. Activităţile vizează comunicarea, existând discuţii pe diferite teme. De asemenea, la centrul din municipiul Reghin se pun bazele unui “Club de weekend”.

22 de copii la “Eureka”

Centrul Eureka din Târgu-Mureş a fost înfiinţat în anul 2011. “Cochetam cu ideea de a intra pe piaţa târgumureşeană şi făcând un studiu de piaţă personal, am văzut că segmentul pentru copii nu este foarte reprezentativ în minicipiu şi atunci m-am gândit că cel mai bine ar fi să merg pe nişa respectivă. Sediul se află pe strada Avram Iancu, lângă Cetate, unde am închiriat un spaţiu”, a declarat Ioana Bândilă, coordonator centru. Momentam, centrul se bucură de prezenţa a 22 de copii, cu vârste de la patru – cinci ani, până la ciclul primar. “Copiii au o educatoare foarte bună, copiii sunt foarte apropiaţi de ea şi părinţii sunt mulţumiţi. Întâlnirile se desfăşoară de două ori pe săptămână, câte o oră”, a adăugat Rodica Bândilă.

Activităţi şi metode interesante

În cadrul activităţilor din Centru, se pune un mare accent pe comunicare. De asemenea, pe timpul verii, se organizează “Cursuri de vară”, timp de două săptămâni. “Preţurile sunt foarte bune iar copii au avut diferite activităţi, de exemplu, au făcut o vizită la muzeu. Cu toate că şi adulţii au fost interesaţi, clubul rămâne destinat copiilor”, a explicat coordonatorul. La centru, se folosesc imagini, flash carduri, pentru a genera anumite discuţii, incluzând folosirea noţiunilor de vocabular. Pe baza unor întrebări, se generează o discuţie, în funcţie de nivelul şi vârsta celor participanţi. “De asemenea, copiii realizează un portofoliu “Big book”, o foarte bună sursă de fixare a cunoştinţelor, învăţare şi aşa mai departe. Ca şi sursă de pornire, se folosesc diferite materiale iar discuţiile, în mare parte, au loc în limba engleză”, a explicat Rodica Bândilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

International Summer Law School la Târgu Mureș

Ediția a XIII-a a taberei internaționale a școlii de drept va avea loc în perioada …