Home / Business / Peti Andras, interimat la președinția Aeroportului „Transilvania”

Peti Andras, interimat la președinția Aeroportului „Transilvania”

Consilierul local Peti Andras asigură interimatul la președinția Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional „Transilvania” Târgu-Mureș până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcții. „Până la angajarea unui nou președinte al Consiliului de Administrație asigur interimatul în funcția de președinte. Practic, acest interimat durează din 29 noiembrie 2012, dată la care a fost adoptată hotărârea nr. 135 a Consiliului Județean Mureș. De atunci asigur interimatul așa cum se prevede în Regulamentul de organizare și funcționare al Aeroportului, potrivit căruia în cazul vacantării funcției de președinte, interimatul este asigurat de vicepreședinte”, a declarat, ieri, Peti Andras, pentru „Zi de Zi”.

Potrivit acestuia, în perioada următoare Consiliul Județean Mureș va demara procedurile de angajare a unei firme de recrutare de resurse umane, după care va avea loc concursul pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional „Transilvania” Târgu-Mureș, acesta urmând să fie aprobat de forul legislativ al Consiliului Județean Mureș.

Până în data de 29 noiembrie 2012 funcția de președinte al Consiliului de Administrație a fost deținută de ex-consilierul județean Mihail Poruțiu, care și-a prezentat demisia, la șase luni de la numirea în post.

0 comentarii

  1. Weinberger Károly

    Dl. Peti se pare să fie un om de treabă, absolut serios. Până când vom avea un nou şef la Transylvania Airport, el este garanţia pentru stabilitate şi susţinerea satus quo ante.

  2. E cam mare palaria pt dl Peti care oricum nu avea ce cauta la aeroport!Consiliul de administratie la aeroport este o bomba cu ceas ce poate exploda oricand mai ales ca nu este legitim iar planul de administrare respins de CJ Mures nu este numai al lui porutiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

140 de ani de la înființarea BNR, un secol de existență a agenției BNR din Târgu Mureș

Ideea creării unei bănci naţionale în România a fost formulată încă din 1861 de Ion …