Roxana Marian, modelul care adoră naturaleţea Monden
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 430 Vizualizări

Roxana Marian, modelul care adoră naturaleţea

Cea mai frumoasă fată din municipiul Reghin în 2010, Roxana Marian, spune că indiferent de locul final ocupat la concursurile de Miss, marele câştig constă în acumularea de experienţă şi legarea de noi prietenii. Tânăra are vârsta de 21 de ani, 170 de centimetri înălţime, 50 de kilograme greutate şi aspiră la o carieră în domeniul psihologiei.

Reporter: De ce te-ai înscris la Miss Tineret Reghin 2010?

Roxana Marian: Poate răspunsul e surprinzător, dar tatăl meu s-a ţinut de mine să particip. Iniţial nu am vrut, aveam de pregătit şi Bacalaureatul şi până la urmă au insistat şi prietenele care mi-au spus că va fi o experienţă frumoasă şi astfel m-am înscris la concurs. Premierea a avut loc în cadrul Zilelor Reghinene, înainte de focurile de artificii, astfel că amintirea a fost una de neuitat, iar părinţii m-au susţinut şi mă susţin în continuare.

Rep.: Ce ai simţit în momentul în care ai primit coroniţa de Miss?

R.M.: A fost o experienţă pe care n-am mai trăit-o până atunci. A fost cel mai frumos sentiment pe care l-am simţit vreodată, mai ales că toată lumea aplauda. A fost o experienţă foarte frumoasă. Câteva zile euforia a fost maximă, am fost invitată la diverse emisiuni, am apărut în ziare, lumea mă recunoştea pe stradă, fetele făceau poze cu mine…

Rep.: Care crezi că sunt calităţile care te-au făcut să câştigi acest titlu?

R.M.: Încrederea în mine şi bănuiesc că şi frumuseţea, calitatea cea mai importantă la un concurs de frumuseţe unde contează atitudinea şi încrederea pe care reuşeşti să o transmiţi celor din jur. E important să zâmbeşti, să ştii că eşti frumoasă şi să transmiţi asta celor care te privesc când eşti pe scenă.

Rep.: Ce s-a schimbat în viaţa ta după ce ai devenit Miss?

R.M.: Nu neaparat că s-a schimbat ceva… Te cunoaşte mai multă lume, oriunde mergi eşti privită, am devenit mai cunoscută şi asta m-a ajutat foarte mult. Aşa am ajuns la o televiziune locală, unde am prezentat ştirile, rubrica meteo… A fost o experienţă frumoasă.

Rep.: Care e după părerea ta definiţia unei femei frumoase?

R.M.: O femeie frumoasă e simplă, nu îşi arată frumuseţea punându-şi silicoane, botox şi alte chestii de acest gen. O femeie frumoasă iese în evidenţă prin naturaleţe, e o femeie care are grijă de ea.

Rep.: Contează şi inteligenţa?

R.M.: Bineînţeles. O femeie care e inteligentă e şi frumoasă, mereu am susţinut asta. O femeie inteligentă ştie întotdeauna să îşi scoată în evidenţă calităţile care o avantajează.

Rep.: Ce părere ai despre operaţiile estetice?

R.M.: Dacă o femeie e complexată pentru că are sânii prea mici n-am nimic împotriva acestor operaţii, însă nu mi se pare corect ca la concursuri de Miss să participe fete cu silicoane.

Rep.: Cum te menţii în formă?

R.M.: Nu ţin cure de slăbire. Mănânc cât am chef pentru că am un metabolism bun. Desigur, mai fac aerobic şi mişcare de întreţinere.

Rep.: De când lucrezi pentru agenţia Malio?

R.M.: Din noiembrie 2010. După aceea am participat la Miss România 2010, unde m-am calificat în finală, trecând de castingul la care s-au înscris peste 400 de fete.

Rep.: La ce concursuri importante ai mai participat?

R.M.: În 2010 am mai participat la finala concursului Miss Turism, iar la sfârşitul anului 2012 am câştigat titlul de Miss Popularitate la Universitas, competiţie care a avut loc la Ploieşti.

Rep.: Ce simţi când eşti pe scenă la concursuri?

R.M.: La fiecare concurs am emoţii când defilez pe scenă. Mereu simt aceleaşi emoţii…

Rep.: Şi când participi la prezentări de modă, ce simţi pe scenă?

R.M.: Când sunt pe scenă încerc mereu să dau tot ce e mai bun din mine, îmi spun în gând că sunt cea mai frumoasă…

Rep.: Cu ce te ocupi în prezent?

R.M.: Sunt studentă în anul doi la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii “Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş, iar în timpul liber particip la diverse prezentări, evenimente şi activităţi de hostess. Totodată, sunt imaginea unui studio foto-video din Reghin şi am mai fost contactată de un magazin de haine pentru a deveni imaginea lor.

Rep.: Ce le recomanzi fetelor care doresc să câştige coroniţa de Miss?

R.M.: Să nu renunţe niciodată pentru că indiferent de clasarea finală e o experienţă foarte frumoasă să interacţionezi cu celelalte fete, să legi prietenii noi. Cunoşti altă lume…

Rep.: Dacă ţi s-ar propune să pozezi pentru o revistă pentru bărbaţi?

R.M.: N-am nimic împotriva femeilor care pozează în „Playboy” şi chiar mi-ar plăcea să pozez acolo dacă mi s-ar propune. Însă e  mult de lucru până să ajungi să pozezi în „Playboy”…

(Foto: Adi Coco)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE