Home / FC Municipal / Szilagyi, lider la prezenţe pentru FCM

Szilagyi, lider la prezenţe pentru FCM

Distribuie

Pe parcursul turului ligii secunde de fotbal, FC Municipal Târgu-Mureş a rulat 24 de jucători. Dintre aceştia, în cele 12 partide disputate, datele jocului cu Voinţa Sibiu, câştigat de mureşeni cu 2-1 nu mai intră în calcul, deoarece echipa sibiană s-a retras, doi au evoluat în toate meciurile. Aceştia sunt fundaşul Szilagyi Lorand şi mijlocaşul ofensiv Sebastian Sfârlea. Al doilea a fost însă schimbat în şapte dintre acestea şi eliminat pentru două avertismente în aceeaşi partidă. Szilagyi a fost integralist în toate partidele, cu excepţia ultimului joc, cu FC Olt, când a văzut şi el două cartonaşe galbene, dar acestea în ultimul regulamentar şi tot în ultimul al prelungirilor. Câte 11 prezenţe au Epaminonda Nicu, Gabriel Abraham, Sergiu Hanca şi Gabriel Precup. Dintre aceştia, primii doi au bifat toate minutele în cele 11 partide. Îi urmează în clasament la prezenţe Stelian Stancu, Răzvan Pădureţu, Dragoş Huiban şi Cristian Cristea, cu câte 10, Mihai Deaconescu, cu 9 jocuri integrale, Alexandru Vagner 8, Răzvan Dâlbea, Viorel Şaim, câte 7. Ceilalţi 10 au evoluat după cum urmează: Vlad Bujor 6, Alexandru Dan 5, Claudiu Pascariu şi Vlad Apostu 4, Ervin Kinczel 3, Claudiu Bunea şi Daniel Unguru 2, Ciprian Botoşer, Tiberiu Petriş şi Cristian Poiană 1. La numărul de minute, după Szilagyi, cu 1080, urmează Nicu şi Abraham, câte 990 şi Sfârlea 917. La celălalt pol, cu cele mai puţine minute se află Petriş 14, Poiană 22, Bunea 32 şi Unguru 95, singurii cu sub 100 minute.

Fără golgheter, puţine goluri înscrise

FC Municipal a încheiat turul cu un golaveraj 15-11 (12-4 pe teren propriu şi 3-7 în deplasare) cele 15 goluri au fost înscrise de opt jucători. Conduc Cristea şi Huiban, cu câte trei goluri, al doilea reuşind toate cele trei goluri pe teren propriu. Ei sunt urmaţi cu câte două reuşite de Sfârlea, Precup şi Deaconescu, primii doi reuşind câte un gol în deplasare. Câte o dată au punctat Stancu, Hanca şi Dâlbea. De remarcat că mureşenii, cu excepţia remizei albe de la Mioveni au obţinut puncte în partidele în care au înscris pe teren străin şi au punctat în toate cele şase meciuri susţinute pe stadionul din Târgu-Mureş.

Mai multă disciplină

Echipa lui Daniel Isăilă a suferit în mai multe jocuri din cauza indisponibilităţilor, dar nu au avut decât un singur jucător suspendat pe parcursul turului. Acesta a fost Sebastian Sfârlea, după eliminarea în minutul 75 al meciului de acasă cu FC Argeş, în etapa a IV-a, pentru al doilea galben. Acesta mai are un cartonaş galben. La acest capitol, tot Szilagyi Lorand este „lider”, cu cinci avertismente. Dintre acestea, ultimele două au fost primite în minutele de prelungiri din ultima etapă, va lipsi în prima partidă din retur şi după un prim cartonaş galben în următoarele meciuri. În aceeaşi situaţie se află Deaconescu, având trei galbene „în cont”. Două cartonaşe are Vagner, iar câte o dată au fost avertizaţi Stancu, Hanca, Abraham, Pădureţu, Precup, Cristea, Apostu şi Bujor, ultimii nemaifăcând parte din lot. Echipa a reuşit în schimb în trei partide să nu fie avertizată şi alte patru cu câte un singur avertizat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.