“Mickey Mouse”, gazda copiilor din Reghin Eveniment
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 811 Vizualizări

“Mickey Mouse”, gazda copiilor din Reghin

Copiii care vor să-şi serbeze ziua de naştere în Reghin au la dispoziţie un loc special unde să se bucure de cei dragi când îşi serbează ziua de naştere. Este vorba de clubul “Mickey Mouse” situat pe strada Mihai Viteazu nr. 61, lângă Pensiunea “Clas”, locul ideal pentru o zi de naştere a celor mici, spațiu cald şi primitor unde cei mici se simt în lumea lor având asigurate toate condiţiile pentru câteva ore de bună dispoziţie. Ele se traduc printr-un loc de joacă bine pus la punct, plin de jucării, unde cei mici pot evada în lumea bucuriei, graţie şi gazdelor clubului, care participă direct la buna desfăşurare a distracţiei celor mici. Ca la orice serbare care se respectă, nu lipsesc dulciurile şi masa pentru cei care îşi serbează ziua în acest loc, pizza, sucuri, tradiţionalul tort, iar la final tradiţionala şampanie, desigur cea destinată lor, fără alcool.

La mulţi ani, Kristen!

Un astfel de episod s-a consumat sâmbătă, 12 ianuarie, la clubul “Mickey Mouse” serbându-şi ziua de naştere Kristen, alături de preieteni şi colegi de clasă. Alături de ei a suflat în tortul celor șapte lumânări şi timp de trei ore s-au bucurat împreună de o după-amiază plină de jocuri, cântec, dans şi bucurie.

Nici părinţii nu sunt uitaţi

Deschis anul trecut, locul ideal pentru cei mici pentru petrecerea zilei de naştere începe încet să bucure tot mai mulţi copii, fiind şi o metodă ideală în ce priveştecomunicarea şi legarea de noi prieteni cu cei de aceeaşi vârstă. Nici părinţii nu lipsesc din oferta clubului, în perioada următoare locul se va îmbogăţi şi cu o cafenea, unde părinţii copiilor vor avea spaţiul lor, iar cei mici îşi vor putea vedea de minunata lume a distracţiei şi bunei dispoziţii, cu ingrediente oferite din plin de clubul “Mickey Mouse” din Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE