Start greoi pentru baschetbalistele Nova Vita Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Start greoi pentru baschetbalistele Nova Vita

BC Nova Vita – CSM Sportul Studenţesc 62-84 (10-21, 22-21, 15-19, 15-23)

Mureşencele cedează uşor pe teren propriu

Echipa feminină de baschet BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut sâmbătă seara pe teren propriu cu scorul de 62-84 partida din prima etapă a Ligii Naţionale în faţa formaţiei CSM Sportul Studenţesc Bucureşti. Cu un lot redus după plecarea celor două jucătoare americane, Adams şi Mackey, mureşencele au fost depăşite la toate capitolele. Oaspetele au luat din start un avantaj consistent, conducând cu 8-0 şi 10-1. Echipa lui Ionel Brustur a fost uşor depăşită în apărare. Raportul recuperărilor arată o echipă bucureşteană mult mai mobilă, care a dominat sub panouri, cu 48 de recuperări. Mureşencele au reuşit să echilibreze jocul, fără să se apropie însă pe tabela de marcaj la mai puţin de 5 puncte. Intrarea lui Gal Emese, care a reuşit două coşuri de 3 puncte, după unul al Mihaelei Mihai arătau totuşi o echipă capabilă să întoarcă rezultatul. Deşi au câştigat sfertul doi la limită, la vestiare s-a intrat cu 10 puncte în favoarea bucureştencelor. După aspectul jocului, cu o apărare mai atentă, mureşencele se puteau ridica la nivelul adversarelor.

Ritmul impus tot de oaspete

La reluare, revirimentul nu s-a produs şi echipa din Bucureşti a reuşit chiar să-şi mărească avantajul până la 18 puncte. Nova Vita a prestat un joc cu mari oscilaţii, cu o apărare când agresivă şi mobilă, când visătoare şi depăşită uşor de combinaţiile adversarei. În ultimele minute au evoluat şi jucătoarele care au stat pe bancă şi diferenţa s-a mărit în final la peste 20 puncte. Singura de la gazde care a reuşit să se remarce la recuperări a fost Chantel Hilliard, cu 14 din cele 24 mingi recuperate de sub panouri de către gazde, în timp ce la adversare trei jucătoare au reuşit peste 10. O urmează Lashawn Johnson, cu 4, care a prezentat slăbiciuni însă la interceptarea paselor în ofensivă. Singurul capitol la care au fost superioare gazdele au fost reuşitele de trei puncte, 7 la număr, faţă de 5 a adversarei, înscrise de Gal Emese 3, Mihaela Mihai şi Danielle Walker câte 2. Echipa mureşeană rămâne pe locul XI, cu 5 victorii şi 10 înfrângeri.

Pentru Nova Vita au înscris: Walker 18, Hilliard 14, Johnson 11, Gal 9, Mihai 6, Riggs 2, Alaiba 2. Au mai jucat: Lavinia Mitachi, Iohana Borşan şi Bartha Borbala.

De la CSM Sportul, cea mai eficace a fost Vladinka Erak, cu 25 puncte, urmată de Lejla Bejtic 18, Tamara Bajic 14 şi Emina Demirovic 12.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE