Home / Sport / 20 de primăveri pentru Andreea Dragotă

20 de primăveri pentru Andreea Dragotă

Distribuie

Jucătoarea echipei feminine de handbal SC Mureşul Târgu-Mureş, interul Andreea Dragotă, născută de ziua “Luceafărului poeziei româneşti”, în 15 ianuarie împlineşte 20 de primăveri. A început să practice handbalul în clasa a patra, la Mediaş, după care o dublă pneumonie a determinat-o sa facă pauză de un an. Se află la Târgu-Mureş din vara anului trecut, după absolvirea liceului şi îşi continuă studiile la UMF, Asistenţă Medicală Generală.

Ține la spiritul de fair play

A ales echipa mureşeană în speranţa obţinerii performanţei. S-a adaptat rapid în cadrul echipei, în special datorită atmosferei din cadrul lotului, care o fac să creadă că alegerea a fost una inspirată. Deşi învăţătura o consideră foarte importantă, nu poate neglija sportul, astfel încât cu greu se poate decide care este prioritatea numărul unu. Le pune mai degrabă la egalitate şi încearcă să le îmbine. Pe terenul de sport ţine foarte mult la spiritul de fair play şi nu uită de rivalităţile dintre clubul de la care a venit şi noua sa echipă. Întâlnirile dintre cele două au fost întotdeauna foarte aprig disputate, uneori chiar dincolo de litera regulamentului. „Este regretabil ce s-a întâmplat la unele meciuri dintre Mediaş şi Târgu-Mureş şi mă bucur că n-am făcut parte din echipă atunci când finalul a adus mai multe suspendări. Nu contează cine începe şi cine continuă, nu este normal să se petreacă asemenea scene pe un teren de sport, indiferent de rivalităţi”, ne spune Andreea. În puţinul timp liber pe care-l are la dispoziţie, îi plac plimbările, ieşirile cu prietenii, cât mai mulţi şi cititul. De ziua ei, la fel ca oricine, îşi doreşte în primul rând sănătate, dar şi-o sărbătoreşte prin muncă, echipa efectuează zilnic două antrenamente. „Dacă avem sănătate, prin muncă împlinirile vin de la sine. Îmi mai doresc să trec cu bine de sesiune şi să obţinem cât mai multe victorii cu echipa în retur”, sunt dorinţele Andreei. Îi dorim şi noi sănătate şi multe împliniri, alături de tradiţionalul „La mulţi ani !”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.