GALERIE FOTO + VIDEO: BC Mureş-CSU Ploieşti 66-55 (9-14, 26-7, 15-17, 16-17) BC Mures
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

GALERIE FOTO + VIDEO: BC Mureş-CSU Ploieşti 66-55 (9-14, 26-7, 15-17, 16-17)

În etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, BC Mureş Târgu-Mureş a învins duminică seara, pe teren propriu, cu scorul de 66-55 formaţia campioană CSU Asesoft Ploieşti. Este prima victorie a mureşenilor pe teren propriu în faţa prahovenilor, obţinută în cea de-a zecea partidă, după ce primele două succese le-au obţinut în ultimele două deplasări. BC Mureş a început foarte ezitant partida, fiind conduşi cu 8-0 după patru minute. După ce au ratat ocazii bune, inclusiv contraatacuri doi contra unu, cu câte două ratări de sub panou, au reuşit să reducă diferenţa la cinci puncte la finalul primului sfert.

Ceskovic, determinant în sfertul secund

Conducătorul de joc, Matija Ceskovic, revenit după o accidentare a reuşit practic să întoarcă soarta partidei în sfertul al doilea, cu nu mai puţin de 5 ”treiţe” din tot atâtea tentative. A egalat la 16, a preluat conducera la 19-16, după care şi-a continuat recitalul. Ajutat sub panou şi de noul sosit, senegalezul Ousmane Barro, mureşenii au câştigat sfertul cu un incredibil 26-7.

Încrâncenare până la final

La reluare, campionii au încercat să revină în joc şi au reuşit să se apropie până la 6 puncte diferenţă. Jocul a devenit deosebit de tensionat, cu acelaşi Cătălin Burlacu vioara întâi. Gazdele s-au dovedit însă din nou o adevărată echipă şi, ajutaţi de banca lungă şi susţinuţi de acelaşi public minunat au reuşit o victorie deosebit de importantă. Acest succes i-a urcat pe locul doi al clasamentului, dar în următoarea etapă vor avea un nou meci deosebit de greu, sâmbătă, la Mediaş. Va urma apoi o serie de trei etape cu adversare aparent mai accesibile, cu Timba Timişoara, la CSŞ Giurgiu şi cu Farul Constanţa. Acestea vor fi urmate de două deplasări dificile, la SCMU Craiova şi CSM Bucureşti.

BC Mureş: Ceskovic 26 (5×3), Barro 10 (11 rec), Ciric 8, Dumitru 7 (1×3), Cuic 6, Peciukas 5 (1×3), Păltinişanu 3, Jucan 1 (9 rec)

CSU Asesoft: Burlacu 18 (2×3) + 9 rec, Tica 12, Vlahovic 11, Stănescu 10 (9 rec), Szíjjártó 2, Miletic 2.

Foto: BRISTENA

[zizigallery id=457]

http://youtu.be/mCHEgs56Ejk

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE