Coup de theatre în cazul poliţistului Cioacă Eveniment
  • Erika Marginean
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Coup de theatre în cazul poliţistului Cioacă

Cazul Cristian Cioacă ia o nouă întrosătură. Acesta este acuzat că şi-a ucis soţia, pe avocata Elodia Ghinescu, şi că a tranşat-o în apartamentul din Braşov în care locuiau în 2007. Judecătorii cer procurorilor să se asigure că fostul poliţist este în deplinătatea facultăţilor mintale.

Semne de boală psihică

Magistraţii Tribunalului Bucureşti spun că acesta dă toate semnele că suferă de o boală psihică, având impresia că toate organele de urmărire penală conspiră împotriva sa. „Teza conspiraţiei îndreptate împotriva sa pe care a încercat să o învedereze în faţa tribunalului apare ca fiind uşor fantezistă, inculpatul nefiind în măsură să dea nici cel mai vag indiciu cu privire la cine ar avea interes să-i însceneze ceva”, arată judecătorul George Matei în motivarea sentinţei sale, obţinute de Gândul.

Imaginea deformată a realităţii

„Analizând doctrina medicală de specialitate tribunalul identifică o serie întreagă de patologii ce au drept consecinţă crearea faţă de pacient a unei imagini deformate a realităţii, bolnavul trăind cu impresia că toată lumea îi doreşte răul şi conspiră împotriva sa, doreşte să-l ucidă etc. Tribunalul consideră că organele de urmărire penală trebuie să depună toate stăruinţele legale pentru a se asigura că se află în faţa unei persoane care este aptă să răspundă penal inclusiv din punct de vedere psihic”, se mai arată în motivarea sentinţei.

Sursa Gândul

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE