Incendiar: Stere neagă acuzaţia de blat! Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Incendiar: Stere neagă acuzaţia de blat!

Un cotidian central a publicat în luna aprilie 2012 un articol în care partida din turul campionatului Ligii I de fotbal, etapa a XV-a dintre FC Municipal Târgu-Mureş şi Concordia Chiajna, disputat în 28 noiembrie 2011 era suspectată de noncombat din partea echipei ilfovene. Mureşenii au învins cu 3-0, cu două goluri înscrise din penalty de Robert Ilyes şi Sergiu Buş, în minutele 10 şi 31, Florin Dan stabilind scorul final în minutul 66.

Nu este acuzat arbitrul Adrian Viorel Cojocaru pentru acordarea celor două lovituri de pedeapsă, ci jucătorii Concordiei. Printre cei implicaţi se află Sorin Pană, de la oaspeţi şi Mihai Stere, care activa la aceeaşi echipă. Primul, declara unui… cititor că mai mulţi jucători s-au dat la o parte. Ulterior, Pană a negat, timid, după părerea autorilor. „Nu ştiu nimic de această discuţie. Eu am puţini prieteni şi niciunul în Ardeal”, le-a declarat acestora. Pană este prezentat victimă, deoarece n-a evoluat în următoarele partide. Oficialii clubului au afirmat la rândul lor că nu au cunoştinţă despre aşa ceva, afirmând că acesta putea exclus din lot din varii motive. Este prezentat însă ca un „erou” pentru că a marcat primul gol în Liga 1 din istoria Concordiei, a jucat 711 minute în 14 etape. Într-o lumină proastă este pus Stere, care la 36 de ani, a jucat la Farul, FC Braşov, în Cipru, la Chiajna, FCM Târgu-Mureş şi înapoi la Chiajna.

Stere: „Dacă era ceva real, mai aveau încredere în mine?”

După Concordia Chiajna, Stere a ajuns în Liga III, la Corona Braşov, cu care a promovat şi echipa sa conduce în seria a II-a a Ligii a II-a. Luni a semnat însă cu FCM Târgu-Mureş, unde are de gând să mai evolueze în retur şi să reuşească o nouă promovare. După finalul campionatului, poate obţine un contract pentru un post în conducere. „M-au deranjat mult acuzaţiile care au apărut, dar am considerat că nu are rost să mă iau de piept cu un cotidian puternic, aşa că am lăsat-o baltă. Numai eu aveam de pierdut. Ei se pot lua după orice declaraţie a oricui, chiar dacă nu sunt verificate, iar eu nu am timp pentru astfel de scandaluri, aşa că am lăsat-o baltă. Am însă o întrebare: dacă erau şanse ca să fie dovedit că am participat la aşa ceva, mai aveau încredere în mine cei care îşi doresc să fac parte din lot sau conducerea vreunei echipe ?”, a fost declaraţia lui Mihai Stere, după ce a semnat contractul cu echipa mureşeană.

Păstrând echidistanţa, era partida din tur, dar mureşenii au pierdut partida retur de la Chiajna cu 4-1, când mai aveau şanse şi au retrogradat, chiar dacă Concordia era ca şi salvată. Trei puncte la Chiajna şi alte trei posibile la Braşov în ultima etapă ar fi păstrat FCM în Liga I.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE