Prunosevac, primul străin la FCM în această ediţie, Sere a revenit FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Prunosevac, primul străin la FCM în această ediţie, Sere a revenit

FCM a împrumutat primul jucător străin din acest sezon

Conducerea clubului de fotbal din Liga a II-a FC Municipal Târgu-Mureş a reuşit vineri transferarea primului  jucător străin din lot în acest sezon, atacantul sârb Bratislav Punosevac, de 25 de ani. El  a evoluat pentru formaţia sârbă Napredak Krusevac între anii 2005-2010, după care a jucat în tricoul fostei campioane, Oţelul Galaţi. Al doilea transferat este fundaşul stânga Sorin Cucu de  22 de ani care a evoluat la Delta Tulcea, fiind promovat la începutul sezonului în curs la prima echipă a gălăţenilor. Ambii au fost împrumutaţi până în vară la formaţia mureşeană.

Şi totuşi, Stere a semnat cu FCM

Directorul general al FC Municipal, Aurelian Băbuţan, anunţase cu ceva timp în urmă o foarte probabilă revenirea la echipă a lui Mihai Stere, în prezent căpitanul echipei Corona Braşov. Sâmbătă, site-ul clubului mureşean anunţa ca sigură revenirea acestuia la FCM, precizând că din vară, acesta  va fi cooptat şi în staff-ul executiv al clubului. „Am semnat cu FCM, mai este doar o formalitate pentru a primi acceptul de la Braşov, care să conesmneze rezilierea contractului. Este adevărat, am avut negocieri de prelungire cu Corona, dar ei au crezut că noile oferte mă vor convinge. Eu prefer să revin la Târgu-Mureş, îmi place să lucrez cu Aurelian Băbuţan. Când am plecat, am lăsat regrete în urma mea şi o parte din sufeltul meu a rămas acolo. Simt că am rămas datori unul celuilalt şi am apreciat foarte mult ce face Claudiu Maior pentru echipă. Mă voi întoarce şi sper să mai reuşim încă o promovare”, a clarificat situaţia fostul căpitan.

Stere a evoluat la FCM între anii 2008-2011, alături de care a reuşit promovarea în Liga 1, în vara anului 2010. A jucat în 73 de partide şi a înscris 10 goluri, printre care, poate cel mai important a fost cel al victoriei din deplasarea de la campioana CFR Cluj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE