Volei: CSM Lugoj – CSU Medicina 3-0 ! CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

Volei: CSM Lugoj – CSU Medicina 3-0 !

Se anunţă retur greu pentru CSU Medicina

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a pierdut clar în prima etapă a returului, 0-3 (21, 10, 23) la Lugoj, cu formaţia locală CSM. A fost o înfrângere surprinzătoare, având în vedere faptul că echipa bănăţeană era de regulă o victimă sigură pentru „mediciniste”. Cele două s-au întâlnit de trei ori în debutul acestei ediţii. Mureşencele au obţinut două victorii clare pe teren propriu, ambele cu 3-0, în campionat şi Cupa României. În returul Cupei, au cedat la Lugoj cu 3-2, dar aveau asigurată calificarea după primul set. Înfrângerea de sâmbătă, prima în faţa lugojencelor în divizia A a venit după o evoluţie mult sub aşteptări a formaţiei mureşene, în ciuda întăririlor sosite înaintea debutului. Mureşencele au cedat primul set mai strâns, după care nu s-au regăsit în cel secund, pierdut fără drept de apel. Încercarea de a reveni în meci în setul al treilea nu a dat roade şi l-au cedat la limită. În momentele de cumpănă, când oricum totul părea în zadar, antrenorul Atanas Petrov a avut momente în care în teren avea patru junioare. Acest rezultat a permis echipei din Lugoj să se apropie la doar trei puncte de formaţia mureşeană, coborâtă pe locul VIII, cu 15 puncte. Întărirea lotului din punct de vedere valoric se pare că are nevoie de timp pentru omogenizare. Programul returului nu le oferă însă prea mult timp pentru acest lucru. În următoarea etapă, echipa va avea o partidă dificilă, tot în deplasare, la Dinamo Bucureşti.

La CSU Medicina au evoluat: Adina Salaoru, Alexandra Trică, Gabriela Tvetanova, Viktoriya Grigorova, Georgiana Faleş, Ioana Nemţanu, Roxana Iancu, Alexandra Pintea, Florentina Ivanciu, Monica Foca-libero, Flavia Peterlicean, Cătălina Poboroniuc.

„Medicinistele”, o surpriză neplăcută

Din cele patru partide ale primei etape din returul Diviziei A1 (partida Tomis Constanţa-Dinamo Bucureşti a fost amânată) singura în care oaspetele nu au câştigat vreun set a fost cea de la Lugoj, unde CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a pierdut cu 3-0 în faţa CSM. Mureşencele erau mari favorite, dar surprize s-au înregistrat şi în alte jocuri. Lidera neînvinsă, Ştiinţa Bacău a cedat la CSM Bucureşti cu 3-2, iar nou promovata Volei Alba Blaj a învins cu 3-0 la SCMU Craiova. Într-un alt joc, CSM Sibiu-Universitatea Cluj 3-2. Unic Piatra Neamţ a stat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE