Share

Home / Invatamant / Seminarul Irinei Petrea, axat pe relaţia părinte-copil-profesor

Seminarul Irinei Petrea, axat pe relaţia părinte-copil-profesor

Seminarul “Comunicarea eficientă între copii – părinţi – profesori” pe care Irina Petrea, cunoscută ca Supernanny, îl va susţine la Sighişoara în data de 25 ianuarie este organizat de Grădiniţa “Pinocchio” din Sighişoara, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, cu sprijinul Irinei Trifan, inspector şcolar pentru  învăţământul preprimar în limba română.

Pentru copii şi părinţi mai fericiţi

Proiectul vine în sprijinul tuturor părinţilor, fie că au identificat sau nu o problemă în creşterea şi educaţia copiilor lor. “Sfaturile specialiştilor, experienţa de viaţă a altor părinţi şi copii, precum şi propria copilărie explorată cu maturitate oferă sprijin oricui are nevoie. Ideea care stă la baza acestui proiect a pornit tocmai din nevoia exprimată a părinţilor de a “învăţa” cum să devină părinţi mai eficienţi şi mai fericiţi, pentru a avea copii care sunt fericiţi, la rândul lor”, a declarat Adriana Grabcev, director al Grădiniţei “Pinocchio”.

 Taxa, 50 de lei, locuri nelimitate

La întâlnire se vor discuta aspecte importante din viaţa şi educaţia copiilor, cu accent pe relaţia părinte-copil-profesor. “Este deosebit de important cum ne pregătim copilul pentru şcoală, cum îl sprijinim, cum îl învăţăm să înveţe şi cum reuşim să-i fim alături într-o manieră constructivă şi eficientă”, a adăugat Adriana Grabcev. Seminarul se adresează părinţilor care au întâmpinat o problemă în relaţia cu copilul, a celor care caută soluţii unor probleme, nefiind siguri de alegerea unei soluţii optime în rezolvarea acestora. “Educaţia unui copil presupune cunoaşterea particularităţilor dezvoltării sale în funcţie de vârstă şi a impactului pe care mediul familial şi social îl au în dezvoltarea sa. A fi părinte este o mare răspundere şi o mare binecuvântare”, a adăugat directorul. Seminarul  va avea loc la sala de conferinte a hotelului “Casa Wagner” din Sighisoara ,vineri 25 ianuarie, de la orele 18.00. Taxa de participare este de 50 de lei iar locurile sunt nelimitate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Școala de Vară UMFST „George Emil Palade”: „Proprietatea intelectuală în România și Uniunea Europeană”

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Universitatea „Ștefan …

Share
Share