Ar fi bune cele două milioane ! FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Ar fi bune cele două milioane !

Directorul general, responsabil cu transferurile la FC Municipal

Revenit la cârma echipei de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş, directorul general al clubului, Aurelian Băbuţan, răspunde la unele întrebări legate de articolele apărute recent în presă în ceea ce priveşte fondul alocat echipei pentru a reuşi revenirea în Liga I, sau a contractelor jucătorilor din lot.

Reporter: Cum se poate comenta suma vehiculată în presă care a fost alocată pentru promovarea echipei?

Aurelian Băbuţan: Cele două milioane de euro vehiculate sunt mai degrabă răutăţi. Oficial este doar ce apare pe site-ul clubului. Nu putem obtura ceea ce declară unii sau alţii. În primul rând, ceea ce putem spune este că încă nu există fonduri alocate, trăim din vânzarea jucătorilor. Aş mai pune o întrebare: câte echipe din prima divizie au vândut jucători şi pe ce sume? Noi l-am vândut pe Astafei la Galaţi pentru 200.000 de euro şi ar urma ca Balauru să plece la Vaslui pentru 150 de mii. Alte oferte n-am avut. Ne mai bazăm pe banii pe care i-am putea primi pentru Bumba. Nu spun că nu ne-ar ajuta cele două milioane, dar nu ştiu de unde au scos-o cei care au afirmat acest lucru. Ştim că bugetele nu au fost încă aprobate. Ştiu că se plăteşte performanţa, ori acum suntem la şase puncte de primul loc promovabil, deci nu avem performanţă. Frumos era dacă eram pe primul loc, la zece puncte de locul doi, dar acum suntem departe.

Rep.: Legat de valoarea contractelor jucătorilor?

A.B.: Este adevărat, după retrogradare, unde îmi asum o parte din vină, am plecat, dar vina mai mare o au alţii, n-o să dau nume, au rămas unii jucători cu contracte pentru Liga I. Este tot o răutate din partea presei legat de sumele vehiculate. Un exemplu de care ar trebui să se ţină cont: lui Vasilache i s-a propus prelungirea contractului pentru 2000 de euro şi a refuzat. A ajuns la FC Bihor, vedem unde este echipa şi nu cred că are un contract mai bun. Unde este diferenţa? Mulţi îl atacă pe Claudiu Maior, dar fără contribuţia lui, echipa nu exista. Niciodată nu se fac publice sumele transferurilor. Cei interesaţi, caută, nu verifică şi atunci inventează.

Rep.: Sunt contestate ultimele transferuri…

A.B.: Am spus, cei aduşi sunt aduşi de mine, eu răspund pentru ei. Dacă aduc un copil talentat de la Reghin şi-i ofer 1500 de lei pe lună, este o greşeală? I-am dat şi lui o şansă, poate am greşit, poate se integrează, poate nu. În ceea ce privesc transferurile, toată răspunderea este mea. Îi cunosc pe fiecare. În Stere am încredere, de aceea l-am rechemat, ceilalţi urmează să confirme, este tot răspunderea mea. Aşa l-am readus şi pe Astafei de la Turda, sau i-am prelungit contractul lui Szilagyi, nici nu vreau să pomenesc ce contract avea. Am reuşit o promovare în 2010 şi vreau să fim lăsaţi să ne facem treaba, să încercăm să revenim, cam asta am de spus.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE