Exclusiv-Cosmina de Oliveira, handbalista, nu soţia vedetei Eric Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 1260 Vizualizări

Exclusiv-Cosmina de Oliveira, handbalista, nu soţia vedetei Eric

Sosită la divizionara A de handbal feminin SC Mureşul Târgu-Mureş, Diana Cosmina de Oliveira, născută Dancu este singura componentă a lotului care este căsătorită, după plecarea Szidoniei Rad-Popescu. Totodată, este singura mămică. Ea a născut în 24 iulie 2011, la Centrul Medical Nova Vita din Târgu-Mureş un băieţel, fiul jucătorului de fotbal de la Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, cu care s-a căsătorit în primăvara aceluiaşi an. Cosmina va împlini în 14 iunie 23 de ani, practică handbalul din clasa a VIII-a în oraşul natal, Mediaş, unde a jucat până în clasa a XI-a. A mai evoluat un an la Râmnicu Vâlcea, la Centru Naţional Olimpic, după care s-a transferat la Dunărea Brăila, în Liga Naţională, un an în care a făcut parte din lotul reprezentativei de tineret al României. Cum s-a decis să revină pe terenul de handbal ne explică chiar ea.

Reporter: Ce te-a determinat să revii pe teren şi de ce la Târgu-Mureş?

Cosmina de Oliveira: După doi ani de pauză, îmi doream foarte mult să continui sportul meu preferat. Târgu-Mureşul mi-a fost cea mai bună opţiune, fiind aproape de casă, iar Mediaşul nu mai are echipă. A fost o decizie luată oarecum pe neaşteptate, dar nu voiam să renunţ. Mai am contract pe patru ani cu echipa din Brăila, dar în condiţiile date cred că voi avea înţelegere, nu vreau să mă întorc acolo. Deocamdată voi juca aici sub formă de împrumut.

Rep.: Cum se împacă sarcina de soţie şi mamă cu cea de jucătoare?

C.O.: Nu va fi uşor. Deocamdată, de copil se ocupă în special mama, acasă la Mediaş, dar sper că va fi aici la fiecare meci. Cu Eric, la început n-a fost uşor. S-a împăcat mai greu cu ideea de a-mi relua activitatea ca sportivă, n-a fost prea încântat, dar acum îmi este alături şi mă susţine. Oricum, eram deja obişnuiţi, de când suntem împreună, am avut cinci ani când am fost mai mult separat.

Rep.: Este greu să fii în umbra fotbalistului vedetă, sau ai prefera să fii cunoscută ca handbalistă?

C.O.: Nu este foarte confortabil să fii în umbra cuiva. Evident, prefer să mă fac cunoscută ca jucătoare de handbal. Ştiu că nu va fi uşor, trebuie să muncesc pentru acest lucru, dar trebuie să mă obişnuiesc.

Rep.: Toate componentele sunt tinere, eşti singura căsătorită şi mămică. Cum ai fost primită de colege?

C.O.: Fetele sunt foarte drăguţe, toate mă întreabă de Eric junior şi-mi spun să-l aduc aici. Atmosfera mi se pare foarte bună. Pe majoritatea le cunoşteam de pe vremea când jucam la Mediaş. Nu cred că adaptarea va fi o problemă. Referitor la valoarea lotului, aceasta este destul de ridicată şi sper să reuşim chiar promovarea. După cum am constatat, campionatul este foarte echilibrat şi avem program favorabil pentru retur.

Rep.: Eric declara recent că provine dintr-o familie cu mulţi fraţi şi-şi doreşte cel puţin trei copii.

C.O.: Da, numai că mă voi gândi la acest lucru doar mai târziu, după ce voi renunţa la handbal, deocamdată îmi doresc să joc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE