Home / Invatamant / Sărbătoare la Gimnaziul “Cuza”

Sărbătoare la Gimnaziul “Cuza”

Distribuie

Tradiţionala manifestare a Zilelor Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”  are loc în fiecare an şi marchează sărbătoarea Unirii Principatelor şi a părintelui spiritual al şcolii, Domnitorul Alexandru Ioan Cuza.

Lansarea revistei şcolii

Programul zilelor şcolii se întinde pe durata unei săptămâni din care amintim expoziţii de proiecte dedicate Unirii Principatelor şi concursuri de recitări „Eminescu” (joi, 17 ianuarie), ateliere de creaţie (clasele I-IV şi clasa pregătitoare, secţia maghiară, 18 ianuarie, concursul de limba engleză „Keep in touch”, Cupa Unirii la fotbal şi handbal, 19, 20 ianuarie, concursuri de muzică, 21 ianuarie, concursurile „Copiii au talent, „Şcoala de vis” şi evenimentul “Lectura în impas”, 23 ianuarie, urmând ca de ziua Unirii Principatelor, joi, 24 ianuarie, să aibă loc lansarea revistei şcolii „Raza de Soare, după care elevii şcolii să depună coroane de flori la bustul luii Alexandru Ioan Cuza din incinta IPJ Mureş,

 Manifestări în afara orelor de curs

“La noi, la şcoală, a devenit deja o tradiţie această sărbătoare a Zilelor Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”. În acest an manifestările serbării şcolii noastre se desfăşoară începând de joi, 17 ianuarie, până joia viitoare, de Ziua Unirii Principatelor, manifestări care vor fi finalizate cu depuneri de coroane la Poliţie la bustul Domnitorului Cuza. Aşteptăm în fiecare an cu nerăbdare această perioadă în care se desfăşoară foarte multe activităţi educative, extraşcolare, erxtracurriculare. Încercăm pe cât se poate să nu afectăm sistemul educaţional, orele să fie ore, dar în afara orelor de curs să se desfăşoare aceste activităţi înscrise în calendarul zilelor şcolii noastre”, a declarat Olga Atomei, directorul Gimnaziuluii „Alexandru Ioan Cuza” din Târgu-Mureş.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Editura Edu din Târgu Mureș, sau o poveste despre inovație în educație

Distribuie Privind rezultatele ultimei licitații de manuale școlare pentru clasele I și a II-a, organizată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.