Strada Cutezanţei văduvită de spaţiile de parcare Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 130 Vizualizări

Strada Cutezanţei văduvită de spaţiile de parcare

Consilierii locali din Târgu Mureş vor supune spre aprobare  sumele necesare reabilitării unor străzi din Târgu Mureş printre care şi strada Cutezanţei. Proiectul Cutezanţei va cuprinde  înlocuirea stratului  de asfalt de uzură şi de legătură, amenajare de parcări prin modificarea geometriei trotuarelor (în zonele unde este posibil), amenajarea de parcări la 45° cât şi la 90° sau paralel cu axul drumului (în funcţie de posibilităţi), consolidarea infrastructurii în zonele necesare, proiectarea de trotuare pe toată lungimea străzii (unde este cazul),  înlocuirea de borduri la partea carosabilă şi trotuare modernizate. Valoarea totală, care include şi TVA a proiectului este de  4.458,469 lei, reprezentând 981,653 euro, suprafaţa care urmează să fie modernizată fiind de 1230 metri.

 Nemulţimiri privind spaţiile de parcare

 Locuitorii din zonă s-au declarat încântaţi de proiectul privind modernizarea străzii, în special în ce priveşte parcările, multe din maşini ocupând trotuarul din lipsa unui spaţiu adecvat parcării. Dacă carosabilul arată în condiţii de cât de bune, parcările în schimb şi trotuarele au nevoie de lucrări de modernizare, salutând proiectul supus aprobării de Consiliul Local.

 “E nevoie ca această stradă să fie reabilitată în special în ce priveşte trotuarele. Problema e să nu le facă prea înguste, totuşi să fie trotuarul trotuar, strada să fie stradă E o problemă că multe din maşini sunt parcate pe trotuar şi trebuie făcut ceva în această privinţă. De asemenea, trotuarele sunt o problemă, trotuarele, deoarece unii le curăţă, dar alţii nu prea. Cred că va fi mult mai bine dacă strada s-ar reabilita, o lucrare necesară pentru locuitorii acestei zone din oraş”, ne.a declarat Obreja, 57 de ani din Cartierul Tudor, strada Cutezanţei

 Problema garajelor

 Dacă în faţa blocului maşinile se înghesuie pe trotuare în lipsa unor spaţii de parcare, nici în spatele blocului situaţia nu e prea roză. Unii cetăţeni plângându-se de faptul că garajele au cam luat din spaţiul de joacă destinat copiilor.

“Mai e o problemă , pe Cutezanţei, în spate la blocul 69, în spate şi-au făcut unii garaje, au luat din terenul destinat copiilor şi au făcut garaje. E păcat, deoarece puţin spaţiu le mai rămâne copiilor să se joace”, a precizat un locuitor de pe strada Cutezanţei.

Google
Google Maps
WikipediA
Twitter
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE