Home / Sport / Handbal:Ultima linie dreaptă înaintea startului

Handbal:Ultima linie dreaptă înaintea startului

Distribuie

În al doilea joc de verificare al echipei feminine de handbal SC Mureşul Târgu-Mureş, disputat vineri după masă în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, echipa antrenorului Bukaresti Jozsef s-a impus cu scorul de 24-15 (12-7) în faţa colegei de serie, HC Alba Sebeş. Deşi a fost un joc amical, cele două au jucat aproape la nivelul unui meci oficial, cu o încrâncenare demnă de un meci oficial, cu două formaţii care dau importanţă pregătirilor. În ciuda diferenţei inferioare de talie, mureşencele au dominat jocul. Conduse cu 0-1, o serie de patru goluri consecutive le-au adus în avantaj, pe care nu l-au cedat până la finalul meciului. Echipa din Sebeş, aflată înaintea returului la egalitate de puncte cu mureşencele, cu avantaj la golaveraj s-au apropiat la un singur gol (7-6), dar gazdele s-au desprins din nou, la pauză scorul fiind 12-7.

În partea a doua, cea mai mică diferenţă s-a înregistrat la 12-9 în debutul reprizei, după care a urmat desprinderea decisivă. Cea mai mare diferenţă a fost de nouă goluri, înregistrată şi la finalul meciului, după ce oaspetele s-au apropiat la un moment dat la 20-15, fără a reuşi să mai înscrie. În poartă, pe rând, Ungureanu şi Diaconu şi-au făcut datoria, iar Moloci, cu deja binecuscuta sa eficacitate, secondată de extremele Nagy şi Tamaş, cu pivotul Serediuc şi Oliveira, pe un inedit post de inter au înscris golurile care au făcut diferenţa.

De la numărul 27, la un probabil 8 pentru Oliveira

Deja obişnuită cu numărul 27, pe care îl poartă şi soţul său, fotbalistul echipei Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, Cosmina a oscilat din nou de pe extreme până la postul de inter, dovedindu-şi calităţile pe oricare din poziţii. La finalul partidei acesteia i s-a oferit un nou echipament şi va purta probabil numărul 8 pe tricou, încercând să iasă din umbra numărului 27. Conducerea încearcă să găsească formula optimă, căutând să suplinească lipsa taliei rpin combinaţii şi tenacitate. După disputarea celor două reprize, s-a mai jucat una suplimentară, în care au evoluat jucătoarele care pe parcursul partidei au avut mai puţine minute în teren. Mureşul a început partida în formula: Raluca Ungureanu-Loredana Tamaş, Cosmina Oliveira, Alina Moloci, Andreea Serediuc, Diana Şandru, Nagy Beata. Au mai evoluat pe parcursul partidei: Diana Diaconu, Bab Timea, Andreea Dragotă, Tabitha Rad, Fazakas Kinga, Simina Sîrghie, Szekely Renata. Au înscris Moloci 9, Tamaş 5, Nagy 4, Serediuc 2, Oliveira 2, Bab 1, Rad 1.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.