EXCLUSIV: Nicolăescu despre Florea: „S-a comportat ca un vătaf!” Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

EXCLUSIV: Nicolăescu despre Florea: „S-a comportat ca un vătaf!”

Ministrul Sănătății din România, Eugen Nicolăescu, a răspuns afirmației de marți, 15 ianuarie, a primarului municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, care i-a transmis demnitarului ca la următoarele vizite în „orașul trandafirilor” să lase în pace spitalele și să meargă la Grădina Zoologică sau Cetatea Medievală. „În general asemenea afirmații nici nu se comentează. Lipsa de bun simț, lipsa de caracter, ele se văd cu ochiul liber și ca atare n-ai ce să comentezi. Mai grav e altceva, că un om politic, primar al unui oraș atât de important cum e Târgu-Mureșul să se comporte ca un vătaf”, a declarat astăzi, pentru cotidianul “Zi de Zi”, ministrul Sănătății din România.

Nicolăescu: „De ce tăcea Florea când se închideau spitale?”

De asemenea, Eugen Nicolăescu s-a întrebat, retoric, de ce Dorin Florea, unul din vicepreședinții PDL, tăcea atunci când în România erau desființate spitale. „Când se închideau spitale, când se strica sistemul sanitar românesc, Dorin Florea tăcea. Cred că mai mult n-avem ce comenta”, a afirmat Eugen Nicolăescu.

Florea: „Să meargă la Grădina Zoologică, la Cetate”

Primarul municipiului Târgu-Mureș a solicitat marți, 15 ianuarie, revocarea din funcție a ministrului Eugen Nicolăescu, căruia i-a sugerat „să nu se mai atingă de spitale” și mai bine să viziteze Grădina Zoologică și Cetatea Medievală. “Mă îngrijorează modul în care se leagă de Târgu-Mureş şi îi sugerez să nu mai vină la Târgu-Mureş să facă declaraţii, iar dacă vine să meargă la Grădina Zoologică, la Cetate, dar să nu se mai atingă de spitale pentru că ne aduce un prejudiciu enorm de imagine”, a afirmat Dorin Florea.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Daca este ca sa fim cinstiti,pe amandoi ii putem judeca cam de la acelasi nivel de om politic si politicianism.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE