12 ani de Club Office cu distracţie şi planuri de viitor Monden
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

12 ani de Club Office cu distracţie şi planuri de viitor

 

În 2001 apărea în Târgu Mureş Clubul Office, sau Clubul Presei cum mai era el denumit, care avea să devină în timp una din emblemele Târgu Mureşului în materie de club, bar, crâşmă sau cum mai vreţi voi să-i spuneţi. Vineri, 18 ianuarie, The Office Club  şi-a celebrat cei 12 ani de existenţă cu un chef pe cinste. Până să înceapă distracţia, am stat de poveşti cu Clau Strete, managerul The Office Club despre ce a fost, ce este şi încotro se îndreaptă Office-ul.

Reporter : 12 ani de Office cu un chef pe cinste…

Claudiu Strete : Va fi  un altfel de chef  la noi în sensul că chestii speciale nu vor fi decât distracţia care sper să fie una originală. Ne aşteptăm în această seară la o grămadă de oameni, şi vechi şi noi, prieteni şi neprieteni, care ţin la acest loc. Va fi o gaşcă mare şi faină, chiar vom scoate o parte din mese pentru a face loc distracţiei.

Rep.: Cum e ca o crâşmă să aibă 12 ani în spate ?

C. S.: Au mai fost locuri faine în oraş, Cafeneaua 74, Cafeneaua Teatrului, care s-au dus, iar Office-ul a rezistat. Părerea mea este că Office-ul a trecut prin foarte multe schimbări, dar cumva a rămas la fel. Într-adevăr s-a transformat dintr-un pub, dintr-un local în care lumea stătea şi savurabereaşi stătea la poveşti, s-a transformat într-un club. Nu ştiu cum, nu are aliură de club, nu e mare, e plin de mese, nu are ring de dans, dar cei care doresc să se distreze îşi găsesc loc, pe masă, sub masă pe unde apucă. A trecut prin foarte multe schimbări şi întotdeauna a revenit la ideea de la care a plecat. Cred că asta e şi ideea longevităţii Office-ului, până la urmă,  îl menţii aşa cum e, te ţii de oamenii dragi care vin aici şi cărora le place.

Rep.: Cum vin ideile pentru party-urile care le faceţi ?

C. S.: Niciodată nu am vrut să facem un party care s-a mai făcut, care să fie original, dar care să îngrădească omul. Am dorit să facem ceva inedit, cu care omul să rezoneze, să fie cât mai “prostesc”. Ideile vin de obicei din poveşti cu toată lumea. După părerea mea, cele mai bune idei vin din prostii, din cele mai proaste idei. Vii şi îţi pui întrebarea ce faci în weekendul următor şi să facem ceva ce nu am mai făcut.

Rep.: Cât ţineţi la concertele live din club ?

C. S.: Foarte mult în sensul că încercăm lunar să aducem trupe care nu au mai cântat aici sau în Târgu Mureş. De multe ori e greu să aduci pe cineva din afară pentru că e un loc mic, şi toate cheltuielile trebuie susţinute din bar. Cea mai mare distracţie e atunci când asculţi muzica live, chiar dacă e vorba de coveruri, de muzică proprie. Prefer muzica live decât cea de pe laptop. Ţinem foarte mult la acest aspect al cântărilor live şi încercăm să diversificăm acestă idee de concerte.

Rep.: Cât de important este să vă menţimeţi clientela ?

C. S.: Foarte important. Este un foarte mare avantaj, mai ales pentru mine ca şi responsabil al clubului, că am o gaşcă de prieteni, cunoştinţe, amici care vin în mod constant aici. Clienţii sunt mai mulţi decât clienţi, sunt prietenii Ofiice-lui. La fel cum e şi la party-uri, toată lumea e cu mintea deschisă , spre orice, facem tot ce ne taie capul, în limita bunului simţ.

Rep.: Foarte mulţi leagă perioada studenţiei de acest loc…

C. S.: Foarte adevărat, am şi eu câţiva prieteni plecaţi afară care mă tot întreabă, ce mai e cu Office-ul, mai există ? Şi eu am această nostalgie din perioada facultăţii care se lega de acest loc, oamenii îşi aduc aminte cu nostalgie nu de un bar, de o crâşmă, ci pur şi simplu de Office. Legat de  studenţi, încercăm să facem un mic teatru în incinta Office-ului, dar cu o idee pe care eu nu am mai văzut-o nicăieri şi care îmi place să se întâmple prin repetiţiile care să aibă loc în club. În timpul zilei, când omul vine şi îşi bea cafeluţa să vadă cum e construit un spectacol, cum se munceşte la el, ce se întâmplă la repetiţii. Asta vizavi de studenţi. Ştiu că şi eu am terminat actoria, şi eram foarte interesat încă dinainte de a da la teatru  de cum se face un spectacol, ce se întâmlă în acea lume în care oamenii lucrează ca neghiobii şi apoi să iasă produsul final.

Rep.. Cum vezi Office-ul în perioada următoare ?

C. S.: Planuri măreţe sunt, bunăvoinţă există, idei există, totul depinde de investiţii şi tot ce implică acest lucru. Vrem să transformăm  spaţiul terasei, vrem să deschidem o terasă la mare şi multe altele. Planuri sunt, idei sunt, trebuie să mai fie timp şi bani pentru a se concretiza aceste lucruri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE