Baschet feminin: CSM Târgovişte-BC Nova Vita 80-43 Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Baschet feminin: CSM Târgovişte-BC Nova Vita 80-43

Fără nicio şansă în faţa campioanei

În etapa a XVII-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut cu un categoric 80-43 (23-14, 24-11, 16-11, 17-7) în deplasare, la CSM Târgovişte. BC Nova Vita a început bine meciul, cu 3-0, coş reuşit de Mihaela Mihai după peste un minut de joc. Gazdele au luat în serios partida şi aveau 15-3 la jumătatea primului sfert, încheiat 23-14. Mureşencele au menţinut ritmul în a doua parte a sfertului, câştigată cu un parţial 11-8. După cele patru coşuri reuşite de Hilliard în debutul sfertului secund se părea că partida se poate echilibra. Diferenţa s-a menţinut la cinci puncte până la jumătatea sfertului doi. Chantel Hilliard a fost însă singura care a înscris pentru mureşence în acest sfert, fiind şi cea mai eficace jucătoare a partidei. A urmat însă o desprindere treptată şi constantă a dâmboviţencelor, care nu au mai dat nicio şansă echipei mureşene. Apărarea a fost uşor depăşită şi la pauză echipa campioană avea deja 47 de puncte înscrise, faţă de doar 25 ale celor de la BC Nova Vita. La reluare, după o primă jumătate a sfertului trei în care oaspetele au menţinut diferenţa, aceasta a crescut din nou în partea a doua şi scorul a căpătat proporţii în ultimul act. Deşi procentajul aruncărilor de două puncte a fost slab şi de partea echipei târgoviştene, cu doar 26 de reuşite din 64 de aruncări, mureşencele au reuşit să arunce de doar 35 de ori la coş, reuşind 12 dintre acestea. Acest lucru s-a datorat în special şi raportului recuperărilor de sub panouri, în care avantajul a fost 56-30, iar la pasele decisive a fost un copleşitor 16-4. Odată soarta partidei pecetluită, spre final au evoluat rezervele, dar diferenţa de pe tabelă a crescut constant, mureşencele nereuşind niciun coş în ultimele cinci minute. La gazde, toate componentele echipei au jucat peste 10 minute şi au reuşit să înscrie.

BC Nova Vita rămâne pe locul XI şi în etapa viitoare va avea o nouă misiune grea, miercuri, 23 ianuarie, pe teren propriu cu ocupanta III, CSM Satu Mare.

Pentru BC Nova Vita au evoluat: Riggs 9, D. Walker 4, Johnson, Mihai 3 (1), Hilliard 23 (2), Alaiba 1, Gal 3 (1), Mitachi, Borşan.

De la gazde, peste 10 puncte au înscris Robbins 18 şi Ashley Walker 17.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE