Un deţinut a evadat din penitenciarul Jilava Eveniment
  • Erika Marginean
  • 0 comentarii
  • 103 Vizualizări

Un deţinut a evadat din penitenciarul Jilava

Un deţinut condamnat la şapte ani de închisoare pentru tâlhărie a evadat în cursul zilei de duminică din Penitenciarul Jilava. Deţinutul a fugit de la punctul de lucru şi este căutat la această oră de poliţişti.

„Duminică, 20.01.2013, în jurul orei 6.00 dimineaţa s-a constatat că deţinutul Dumitru Laurenţiu Adrian, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, cu domiciliul în Bucureşti, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv decantorul unităţii. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că deţinutul a părăsit punctul de lucru fără a invoca un motiv anume. În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu  Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti, Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului”, se arată în comunicatul Penitenciarului Jilava.

Descrierea evadatului

Potrivit anchetatorilor, deţinutul dispărut are o înălţime de 1,72 m şi o corpolenţă atletică medie. Bărbatul are ochii căprui şi este brunet. Ca semn distinctiv, deţinutul are o cicatrice pe braţul stâng. Atunci când a evadat era îmbrăcat într-un „echipament trening bleumarin cu dungi albe, pantofi sport albi şi fes negru”.

Sursa Rtv

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE