BC Nova Vita – CSM Satu Mare, miercuri de la ora 14.00 Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

BC Nova Vita – CSM Satu Mare, miercuri de la ora 14.00

Echipa feminină de baschet BC Nova Vita Târgu-Mureş primeşte miercuri, 23 ianuarie, de la ora 14.00, vizita celei de-a treia clasate a Ligii Naţionale, CSM Satu Mare. Partida din etapa a XVIII-a va fi din nou una foarte dificilă, echipa sătmăreană fiind una dintre cele mai puternice ale campionatului. Acesta este unul dintre motivele pentru care mureşencele pornesc cu şansa a doua în partida de miercuri.

Acestuia i se adaugă parcursul celor două formaţii şi, nu în ultimul rând, palmaresul întâlnirilor directe. CSM a înregistrat trei înfrângeri, toate în deplasare, dintre care două pe parcursul turului. A cedat foarte greu la campioana CSM Târgovişte, la doar trei puncte, apoi, surprinzător, la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 76-82, în ultima etapă a turului. Aşa cum a încheiat turul, a pornit cu stângul şi în retur, cedând a treia partidă, scor 70-65 la Alexandria. Mureşencele au însă un parcurs mult mai slab, cu doar patru victorii şi ocupă locul XI în clasament. Dacă în etapa precedentă au pierdut firesc în deplasare la campioane, în prima etapă din retur au cedat pe teren propriu cu 22 puncte în faţa unei vecine de clasament, CSM Sportul Studenţesc, după ce le-au învins în deplasarea din tur.

Doar debutul favorabil pentru mureşence

Aflată doar la a doua ediţie pe prima scenă, echipa mureşeană are totuşi cinci jocuri disputate în compania sătmărencelor. Aceasta datorită faptului că s-au întâlnit şi în cadrul actualei ediţii a Cupei României, dublă disputată la Satu Mare înaintea startului campionatului. BC Nova Vita a obţinut o victorie, în chiar primul joc, pe teren propriu, scor 72-58. A urmat o întărire importantă a lotului echipei din Satu Mare, acestea şi-au luat revanşa în retur, cu scorul 67-64 şi au disputat finala campionatului. După dubla categorică din Cupă, 84-54 şi 94-40, CSM a învins cu 78-55 şi în etapa a III-a turului. În consecinţă, se întrevede ca scorul general să devină 5-1. Nova Vita va avea de luptat însă de luptat cu alte adversare, pentru a încerca obţinerea unui loc în play-off. Disputa cu acestea va urma însă după etapa viitoare, când echipa lui Ionel Brustur mai are de susţinut partida din deplasare cu o altă favorită, ICIM Arad.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE