Bill Gates: "nu am nevoie de bani". Vezi ce va face cu averea Social
  • admin
  • 1 comentarii
  • 61 Vizualizări

Bill Gates: "nu am nevoie de bani". Vezi ce va face cu averea

Bill Gates, co-fondatorul companiei Microsoft, a cărui avere se ridică la 65 de miliarde de dolari, l a declarat că nu are nevoie de bani și are de gând să-și folosească întreaga avere pentru a ajuta omenirea. Prin intermediul fundaţiei pe care o conduce alături de soţia sa, miliardarul a donat nu mai puţin de 28 de miliarde de dolari pentru diverse acţiuni caritabile. “Dincolo de un anumit punct, banii nu mai au nicio utilitate pentru mine. Scopul resurselor mele financiare, în acest moment, este acela de a crea o organizaţie care să ofere resursele necesare combaterii suferinţelor din ţările sărace”, a declarat Bill Gates.

Pentru o cauză: eradicarea poliomielitei

Principalul obiectiv în următorii ani pentru fundaţia Bill şi Melinda Gates este acela de a eradica poliomielita, o boală infecţioasă virală acută, care face ravagii în ţările din lumea a treia. Pentru acest scop, se vor cheltui 1,8 miliarde de dolari în următorii 6 ani. “Tot ce trebuie să faci pentru a combate poliomielita, este să imunizezi de trei ori peste 90% dintre copii care se nasc. Când am început acest proiect, peste 400.000 de copii erau diagnosticaţi anual cu poliomielită, iar acum sunt semnalate mai puţin de 1.000 de cazuri anual. După ce vom eradica poliomielita, ne vom concentra eforturile asupra unor boli precum malaria şi pojarul.”, a adăugat Gates. (Sursa: dcnews.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Foarte frumos din partea lui, mă întreb oare in cadrul acestei fundații pentru departamentul logistica, va folosi Apple? Nu de alta dar Windows-ul este cu mulți ani lumina departe…

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE