Popicarele junioare doresc păstrarea titlului Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Popicarele junioare doresc păstrarea titlului

Echipele feminine de popice junioare ale clubului Romgaz Electromureş Târgu-Mureş au susţinut la sfârşitul săptămânii prima etapă din returul Campionatului Naţional. Mureşencele sunt deţinătoarele titlului în ultimele două ediţii şi speră să repete performanţa şi în acest an. Deşi sportul popicelor trece printr-un regres nemaiîntâlnit, la confruntarea disputată pe arena proprie, clubul târgumureşean a putut alinia trei echipe.

Numărul jucătoarelor legitimate este foarte mare şi conducerea a căutat să dea ocazia şi jucătoarelor cadete să evolueze. Prima echipă de junioare a realizat un rezultat de 2.949 de popice doborâte, având în componenţă şi jucătoare care au evoluat deja în echipa de senioare, sau medaliate în competiţiile naţionale ale junioarelor.

Rezultate

Componenţa şi rezultatele acestei formaţii, în ordinea valorii rezultatelor: Orban Kata 517 p.d., Bokor Reka 511, Dalia Roman 500, Alina Suciu 493, Papp Gyopar 472, Erdos Renata 456. De la echipa secundă, cel mai valoros rezultat la obţinut Nagy Emese, cu 512 de popice, secondată de Fekete Reka, cu 468. Echipa a obţinut un total de 2817 p.d. Tot pe arena Electromureş din Târgu-Mureş, joi, 24 ianuarie, se va disputa etapa a doua a returului, dar pentru turneul final clubul poate prezenta o singură echipă, astfel încât antrenorul Orosz Istvan va selecta în lotul care va încerca să păstreze titlul cele mai în formă jucătoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE