Dj Raulio mixează ca Tiesto şi cântă cu Lara Mocco Monden
  • Erika Marginean
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

Dj Raulio mixează ca Tiesto şi cântă cu Lara Mocco

DJ Raulio sau Silviu Raulio are 25 de ani şi este din Târnăveni. A absolvit Liceul Teoretic Andrei Bârseanu şi Universitatea Petru Maior din Târgu Mureş, profil inginerie. A intrat în contact cu muzica la vârsta de 15 ani când l-a descoperit pe idolul său DJ Tiesto, care mixează pe stadioane în faţa a mii de oameni. S-a îndrăgostit instantaneu de muzica şi mixajele lui Tiesto şi şi-a spus “Vreau să fac şi eu asta”. A început să înveţe despre muzica house, clubbing şi-a cumpărat aparatură pentru DJ şi a început să mixeze prima dată acasă iar apoi în cluburile din apropiere. În anul 2008 a câştigat locul 1 la un concurs de DJ amatori din România. Premiul a constat în petrecerea unei săptămâni în Ibiza, alături de alţi 3 prieteni, unde a avut ocazia să experimenteze atmosfera din cele mai mari cluburi din lume. După ce a fost prins de “Vibraţia din Ibiza” stilul său s-a modelat după influenţele Baleare şi a început să mixeze pentru cluburi şi emisiuni de radio. Stilul său îţi taie răsuflarea declarau ascultătorii.

DJ care i-au fost exemplu, precum Tiesto, Mark Knight, Andy Duguid, Funkagenda, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Trentemoller, Deadmau5, Vali Barbulescu, Paul Kalkbrenner, Anthony Middleton & Luca Saporito de la Audiofly, Carl Cox şi Marco Carola l-au determinat să meargă mai departe pentru a-şi produce propria muzică şi să o împărtăşească şi altor persoane.

DJ Raulio a mixat şi în oraşul său natal atât la postul de radio Poliglot FM în cadrul emisiunii Orange Beats cât şi pe scena festivalului Zilele Târnăveniului.

Recent a lansat împreună cu solista sa din Cipru, Lara Mocco, primul single oficial. Piesa a fost produsă în Bucureşti în studioul Full Boss Music, acelaşi în care îşi produce muzica şi DJ Sava.

“Visul meu este să pun oraşul meu natal, Târnăveni, pe harta muzicală a lumii, pentru că deja am primit un feedback promiţător din partea unor DJ din Marea Britanie şi Spania. Îmi doresc ca piesa “DJ” să devină imnul DJ-ilor de pretutindeni, pentru că este o piesă compusă pentru şi despre ei.

Deşi este nou pe scena muzicală el pare să aibă un viitor promiţător şi ne asigură că toată lumea va auzi despre DJ Raulio.

 

Sursa tarnaveni..ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE