Elevii, aşteptaţi la Olimpiada Sportului Şcolar Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Elevii, aşteptaţi la Olimpiada Sportului Şcolar

În perioada imediat următoare, în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, se vor organiza mai multe etape judeţene. Elevii sunt aşteptaţi să îşi confirme participarea până în data de 23 ianuarie.

Calendarul etapei

Astfel, la nivel gimnazial, la volei, fete şi băieţi, etapa va avea loc în data de 2 februarie 2013, în Sovata. Competiţia se va desfăşura la Grupul Şcolar “Domokos Kazmer”. La CSS Târgu-Mureş va avea loc etapa judeţeană la nivel gimnazial şi liceal, fete şi băieţi, la disciplina tenis de masă. Etapa va avea loc în data de 2 febriarie 2013. De asemenea, la şah, pentru nivel primar, gimnazial şi liceal, etapa va avea loc în 16 februarie în municipiul Târgu-Mureş, la Universitatea “Dimitrie Cantemir”. Etapa judeţeană la volei se va desfăşura în aceeaşi dată, respectiv 16 februarie, în municipiul Reghin, în sala de sport din “Parcul Tineretului”. În aceeaşi locaţie va avea loc etapa judeţeană la baschet, în 16 februarie 2013.

Grupe de vârstă

Grupele de vârstă sunt: clasele I-IV, născuţi în 2001 şi mai mici, clasele V-VIII, născuţi în 1997 şi mai mici, iar din clasele IX – XII, copiii născuţi în 1993 şi mai mici. “La etapele de judeţ, la sporturile de echipă, municipiul Târgu-Mureş participă cu câte două echipe la fele şi două la băieţi. La orice competiţie care se desfăşoară, este obligatorie asistenţa medicală”, a declarat Sorin Pătru, inpector şcolar pentru educaţie fizică şi sport. Participarea trebuie confirmată până la data de 23 ianuarie, altfel echipele îşi vor pierde dreptul la participare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE