Ţeapă Merinos Silver la Iaşi, nereguli la Târgu-Mureş?! Social
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 555 Vizualizări

Ţeapă Merinos Silver la Iaşi, nereguli la Târgu-Mureş?!

Anunţuri de angajare fără să ţi se ofere prea multe informaţii la telefon despre firma care îţi cere să trimiţi CV-ul pe o adresă de email, adresa firmei şi numele administratorului ţinute la secret, sunt câteva dintre neregulile depistate în cazul firmei Merinos Silver din Târgu-Mureş care, potrivit evenimentul.ro, de curând a dat ţeapă la zeci de persoane din Iaşi în urma unui eveniment dedicat sănătăţii.

Oameni ţepuiţi de Merinos Silver, potrivit evenimentul.ro

“Concret, reprezentanţii firmei Merinos Silver, au organizat un eveniment dedicat sănătăţii şi au împânzit oraşul cu fluturaşi prin care anunţau că oferă reţete miraculoase de tratament. În plus, le-au promis oamenilor şi analize cu un aparat de biorezonanţă magnetică, care oferă informaţii despre starea de sănătate a organelor interne şi nu numai, relatează evenimentul.ro. După ce le-au luat ochii cu tot felul de aparate, reprezentaaţii firmei au organizat şi o tombolă. S-a tras la sorţi, iar zece dintre participanţi au fost desemnaţi câştigători ai premiului cel mare de 50 de milioane de lei, „premii care cică ar fi subvenţionate de la Uniunea Europeană”, după cum spune una dintre victime”, se arată într-un articol publicat pe evz.ro. Una dintre victime, potrivit aceleaşi surse, a declarat că s-a împrumutat şi a plătit 50 milioane lei pe un televizor Grunding, o saltea, o pernă care masează la tălpi şi un set de oale, deşi a primit avertizări din partea familiei că produsele nu valorează mai mult de cinci milioane. “Am sunat la Consumatorul European şi mi-a spus că ăia de la firmă sunt ţepari şi nu au ce le face, şi să mă adresez Poliţiei. Apoi i-am sunat pe escroci care mi-au spus că nu mai pot să ia produsele înapoi pentru că ei sunt deja pe la Suceava şi că, dacă am ceva probleme, să merg la Târgu-Mureş. Da, ceva de genul plătiţi la Iaşi şi vă recuperaţi prejudiciu de la Târgu-Mureş”, a spus victima citată de evz.ro.

CJP Mureş nu ştie nimic

Până în prezent, la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Mureş nu s-a depus nicio plângere în acest sens. “Nu avem nicio reclamaţie în acest sens, nici în 2012, nici anul acesta”, a declarat Csomos Miklos, şeful CJPC Mureş.

Niciun angajat in 2011

Firma Merinos Silver, potrivit listafirme.ro, este înregistrată în Târgu-Mureş, la adresa strada Primăriei nr. 3 ap.12, având doi asociaţi Lakatas Tamas şi Lakatos Laszlo, cel din urmă fiind şi administrator. Obiectul de activitate este comerţul cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor, iar în anul 2010, tot potrivit listafirme.ro, a avut o cifră de afaceri de 43.909  lei, un profit de 27.271 lei şi datorii de 12.760 lei, fără niciun angajat.

Angajări cu detalii confidenţiale

De curând, firma a dat un anunţ într-un ziar local prin care anunţă o campanie de recrutare de personal tânăr pentru prezentare de aparate medicale în diferite zone ale ţării. “Angajăm asistenţi prezentatori în echipă tânără cu salariu foarte atractiv. Dacă ai experienţă în marketing sau ai abilităţi de comunicare foarte bune, ai aspect plăcut şi eşti de încredere trimite-ne CV-ul tău cu poză la merinossilver@yahoo.ro. Cei cu permis de conducere şi maşină proprie au avantaj. Vârsta maximă 40 ani”, se arată în anunţul publicat în ziar.

Dorind să aflăm mai multe despre acest job am sunat la numărul indicat în anunţ, însă operatoarea a refuzat să ofere prea multe informaţii, orice întrebare legată de forma legală prin care se va presta munca, cum se numeşte persoana din conducerea firmei este confidenţială. Asta până la momentul în care CV-ul este selectat, iar persoana în cauză invitată la o discuţie cu “şefii”.

Informaţiile nu se obţin prin telefon

Reporter: Bună ziua. Vă sun în legătură cu anunţul din ziar. Aţi putea să îmi spuneţi despre ce este vorba mai exact?

Operatoarea: Este o firmă de marketing şi ne ocupăm cu aparate medicale.

Reporter: În anunţ se precizează doar că se face prezentarea aparatelor medicale. Unde? În Târgu-Mureş, alte locaţii?

Operatoarea: În toată ţara.

Reporter: Şi puteţi să îmi daţi mai multe detalii, program de lucru?

Operatoarea: Da, asta dacă vă întâlniţi cu şefii şi o să vă spună şefii noştri. Eu sunt o coordonatoare de birou, de aceea trebuie să avem datele dumneavoastră de contact, ne trimiteţi un CV cu datele dumneavoastră şi o poză, pentru ca dânşii (n.r. – şefii) să vă contacteze şi atunci o să discutaţi cu ei.

Reporter: Mai aveam o întrebare, ce fel de aparatură medicală?

Operatoarea: Eu sincer mai multe nu pot să vă zic pentru că nu pot să dau mai multe detalii decât să trimiteţi CV-ul şi o să discutaţi cu şefii noştri

Reporter: Se încheie contract de muncă?

Operatoarea: Asta trebuie să discutaţi cu dânsul (n.r. – şeful).

Reporter: Cum se numeşte domnul?

Operatoarea: Nu pot să vă dau numele, dânsul o să se prezinte când vă va contacta la telefon.

Reporter: Şi nu se poate şti cum se numeşte patronul firmei?

Operatoarea: Nu, deocamdată este confidenţial, dânsul se va prezenta personal.

Reporter: Firma este aici, în Târgu-Mureş?

Operatoarea: Da.

Reporter: Pe unde vine mai exact?

Operatoarea: Eu zic să ne trimiteţi CV-ul şi o să vă contacteze. Eu mai multe nu vă pot spune. Trimiteţi CV-ul şi o să discutaţi.

Reporter: Poate aveţi şi un site să văd şi eu despre ce aparatură este vorba, mai multe detalii.

Operatoarea: Nu ştiu de unde vă interesează, dar v-am, spus că o să vă întâlniţi personal cu şefii noştri şi o să vă povestească, să puneţi o mie şi una de întrebări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Cine ma poate ajuta cu o adresa de e/mail al acestei societati Relax Magnetic din Tg.Mures, va rog sa o faca
    Mutam anticipat.
    Vasile Zavada
    Tr.Severin/21.06.13
    tel.0772o86474

  • Intradevar aceasta firma duce o politica de marketing mascata de acea analiza gratuita.Durata normala a acestei analize este de 20-30 minute.Cel mai grav este ca profita de varsta a trea,oameni care poate nu sunt destul de informati.Tragerea la sorti si ceea ce urmeaza dupa asta terebuie sa fie cu mare bagare de seama de catre participanti,acceptarea poate duce la o mare teapa.Mai este un amanunt,care este esential,se solicita BI/CI ceea ce este total incorect si aici putem fi trasi in teapa.Sa speram ca NU.

  • 29.05.2013 ora 09.30 locatia Credo Events Hall (vis a vis de Al.Circului) Str. Serg. Nastase Pamfil nr.42 sector 2 Bucuresti …….RELAX MAGNETIC TR.MURES Str. PODENI(Pogeni)nr.13 jud.Mures TELEFON 0753783879……..suplimetar…….contract cu POSTA ROMANA OF.POSTAL NR.1 TG.MURES …NR.107/C/1135/2012

  • 29.05.2013 ora 09.30 locatia Credo Events Hall (vis a vis de Al.Circului) Str. Serg. Nastase Pamfil nr.42 sector 2 Bucuresti …….RELAX MAGNETIC TR.MURES Str. PODENI(Pogeni)nr.13 jud.Mures ……..suplimetar-contract cu POSTA ROMANA OF.POSTAL NR.1 TG.MURES …NR.107/C/1135/2012

  • Atentie teapa!!!! RELAX MAGNETIC este noua denumire a firmei Merinos Silver. Prin noua denumire: Relax Magnetic ,continua sa-si adune victimele. Sa nu va lasati pacaliti de minciuni ordinare. Vand produse ieftine,chinezesti la un pret de 10 ori mai mare. Salteaua o puteti cumpara la piata pt pretul de 120 de Ron. Aparatul pt masajul talpilor il puteti gasi pe okazii.ro la 150 de Ron. Saltelele de lana se vand la Hypermarketul Auchan si Carrefour la 70 de ron. E o firma neserioasa,nu au nici macar un site de internet. Cine cumpara de la ei in 7 zile lucratoare poate sa returneze produsul si sa-si recupereze banii. In cazul in care ati iesit din termenul „7zile lucratoare” puteti sa apelati la instanta si va recuperati banii. Din ce in ce mai multi „tepuiti” apeleaza la autoritati,care reusesc cu succes sa sanctioneze aceasta firma de fiecare data. Daca primiti invitatii de la firmele : SC Merinos Silver sau SC Merinos Australia ori Relax Magnetic ,sa apelati la autoritati,la Protectia Consumatorului ,la Garda Financiara etc.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE