Atanas Petrov: ”Anul viitor vom lupta pentru medalii” CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Atanas Petrov: ”Anul viitor vom lupta pentru medalii”

În luna decembrie 2012, de pregătirea echipei feminine de volei CSU Medicina Târgu-Mureş se ocupă Atanas Petrov. Acesta a revenit la cârma echipei, înlocuindu-l pe Milorad Kijac. Antrenorul în vârstă de 36 de ani este şi selecţionerul naţionalei de volei feminin a României, unde l-a înlocuit pe Darko Zakoc. Petrov a mai pregătit în România pe Dinamo Romprest, CSM Sibiu şi CSM Bucureşti. La ultima a ajuns după ce a mai antrenat formaţia mureşeană. Primele trei partide ale ”medicinistelor” au însemnat tot atâtea înfrângeri, toate în deplasare, dar echipa a arătat mult mai bine în ultimul joc, când a cedat la Dinamo Bucureşti cu 3-2. Impresii despre startul returului şi perspectivele echipei aflăm de la Atanas Petrov.

Reporter: Cum apreciaţi startul în retur?

Atanas Petrov: Am avut un prim meci, la Lugoj, de care vrem să uităm cât mai repede. Echipa este foarte tânără şi încă nu erau închegate relaţiile de joc. Noile jucătoare nu au reuşit să se adapteze şi am avut şi indisponibilităţi, jucătoare venite după accidentări, care nu au putut evolua la capacitatea lor, cum este Nemţanu. La Dinamo în schimb, am reuşit un joc foarte bun, mai ales în primele trei seturi şi cred că suntem pe drumul cel bun. Avem însă de lucru la toate capitolele.

Rep.: Aţi fost aproape de victorie cu Dinamo.

A.P.: Este adevărat, am pierdut primul set după ce am condus cu 8 sau 9 puncte. Toate compartimentele au funcţionat bine însă în următoarele două seturi, pe care le-am şi câştigat. Să nu uităm însă că Dinamo este o echipă puternică, au jucătoare valoroase şi experimentate, iar noi am plătit tribut lipsei de experienţă. Dacă mai punem la socoteală şi presiunea care s-a pus pe noi din partea oficialilor echipei bucureştene, imaginea este completă.

Rep.: Sunteţi mulţumit de valoarea lotului?

A.P.: Deşi media de vârstă este mică, aş îndrăzni să afirm că putem fi optimişti. Mai avem de pus la punct câteva aspecte, în toate fazele jocului, dar constat că echipa joacă mai bine de la meci la meci. Dacă noile sosite, Nemţanu şi Faleş se vor acomoda rapid şi vom avea întreg lotul valid, putem spera la rezultate pozitive în viitoarele etape.

Rep.: Ce obiective v-aţi stabilit pentru acest sezon şi cel viitor?

A.P.: Obiectivele mele sunt cele ale clubului. Pentru acest campionat, ne dorim o clasare care să ne permită participarea în competiţiile europene, dar pentru anul viitor cred că putem ataca o poziţie între primele trei ale campionatului, vom lupta pentru o medalie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE