Home / Sport / Înfrângere scontată pentru BC Nova Vita

Înfrângere scontată pentru BC Nova Vita

Distribuie

BC Nova Vita-CSM Satu Mare 42-90

Echipa feminină de baschet BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut pe teren propriu partida disputată miercuri împotriva formaţiei CSM Satu Mare cu scorul de 42-90 (10-18, 19-18, 7-25, 6-29). Diferenţa mare pe tabelă a fost reuşită de sătmărence în partea a doua a jocului, când titularele au cedat fizic. Partida a avut un debut echilibrat, mureşencele reuşind să conducă în start cu 2-0 şi 4-2, ratând în mai multe situaţii ocazia de a se distanţa. La acest scor au apărut tot mai multe greşeli tehnice, care au permis oaspetelor să treacă la conducere. De la abaterea de paşi sau de teren (când echipa din atac se retrage şi pătrunde în jumătatea proprie), la pase greşite şi ratări chiar de sub panou, la care s-a adăugat imprecizia aruncărilor au făcut ca la finalul primului sfert diferenţa să fie de opt puncte pentru ocupanta locului trei. În ciuda faptului că Hilliard reuşea primul coş de trei puncte al sfertului. A fost însă şi singurul al echipei. Ionel Brustur a efectuat prima schimbare doar spre finalul primului act. Sfertul secund a arătat o echipă gazdă mai exactă, la pauza mare mureşencele reuşind să reducă diferenţa la 7 puncte, cu un sfert câştigat la limită. BC Nova Vita s-a prezentat onorabil, cu un joc mai ordonat şi părea că sunt capabile să ţină aproape de adversare.

Depăşite fizic şi nu numai

La reluare au reapărut greşelile din partea mureşencelor, care au pierdut numeroase mingi la capitolul pasare-prindere a mingii. Apărarea a fost depăşită cu uşurinţă şi diferenţa a crescut constant. La recuperări, diferenţa a fost oarecum justificată şi de talia net superioară a adversarelor. În ultimul sfert, când soarta învingătoarei era pecetluită, în teren s-au aflat doar jucătoarele autohtone, cinciul de bază prezentând semne de oboseală. În această perioadă însă, sătmărencele au reuşit un run de 21 de puncte, câştigând la scor un meci care doar în prima parte au fost nevoite să se întrebuinţeze.

Pentru Nova Vita au înscris: Hilliard 13 (+9 recuperări), Riggs 12, Johnoson 9 (9 rec), Walker 6 (7 rec.), Mihai 2. Au mai jucat: Alaiba, Borşan, Gal, Bartha, Mitachi.

De la oaspete cinci jucătoare au reuşit cel puţin 10 puncte, dar toate componentele au trimis mingea în coş. Marcatoare: Ardeleanu 17, Drye 13, Freeman 13, Orosz 10, Ivan 10, Kovacevic 8, Giurgiu 7, Whittington 6, Szlimak 5, Parau 1.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.